Superonline kullanıp vpn kullanabilen var mı? Mobil veriyle vpn’e bağlanabiliyorum. Ev internetinde sıkıntı oluyor. Artık vpni de mi yasaklamaya başladılar ?
cloudflare bile çalışmıyor şu an onda da öyledir.
Pahalı falan ama özgür internet için TurkNet kullanmaya devam edeceğim. Hiçbir kısıtlamadan etkilenmedim, etkilenmemeye devam ediyorum. (Dileyen olursa ref paylaşabilirim. )
Arkadaşlar Logitech G29, Oculus Rift S ve düdüklü tencerelerden uzak durun bunlar tehlikeli şeyler…
Masa çok iyi
Kaç mbps download ve upload kaç tl?
Harbi la elin avrupalısını amerikalısını ülkeye getirsek 3 günde şizofren olur.
Beyler aranızda uçlu kalemi aktif kullanan var mı? Geçenlerde evi temizlerken benim ortaokuldan ve liseden kalma kalemliği buldum içini açtım kalemler böyle yapış yapış vıcık vıcık öyle kalmış. Bunları nasıl temizleyebilirim? (Islak mendil, kolonya vs. denendi gene yapış yapış olmaya devam ediyor.)
sa sitenin yeni dizaynı güzel olmuş
haha bu default hali başka eklentiler ve temalar bakacağım @feelgood_inc düzeltti sağolsun. yoksa yok olmuştuk. sdfdsfsdf adam root şifresini bile bana artık vermiyor.
7 günde ne çok konu geçmiş, yok olunca boşluğa düştüm sanki
maalesef öyle neyse artık ellemem. böyle gider.
Hasan ne oldu öyle ya geçmiş olsun O kadar alışmışım ki tarayıcıya girer girmez parkın kısayoluna elim giderdi, ne zor geçti dün
Aman aman Nereye geldik alışamadım
Park değişmiş
yapay zekanın gazına gelip elim kaydı ya bozuktu zaten sunucuda o yüzden güncellenemiyor veya herhangi bir eklenti yüklenemiyordu. vesile oldu işte ne yapalım. ama üç buçuk attım. çünkü en son mevcut discourse sıfırlanmıştı o yüzden 27 ekim’deki yedekten döndürüldü ama ben kendim yapamadım. bu discourse’un veritabanı sistemi aptalcaymış. her yeni sürümde tekrar tekrar değişiyormuş. sql’de değişik şeyler yapıyorlar yok yere. özkan olmasa zort
aslında reklamları açtım ben daha doğrusu eski hesabın reklam kodlarında kalmıştı sonra şirketin yeni hesabındakine geçirdim. sonra gaza geldim dedim eklenti niye yüklenmiyo falan putty ile terminale bağlandım. sdfsdf ondan sonrası…
değişen bir şey yok. tema güncellendi. soldaki menüyü kapatabiliyorsunuz.
Çağıraydın el atardım.
şu an siteden mail istemeyin çünkü göndermez. @LazJedi vallah özkan yapıyor 15 yıldır. başka bir şey olursa yazarım. bazı eklentiler var şu an rahat kuruluyor ama sunucuya bağlanıp request etmek gerek hep sonra rebuild edilmesi gerekiyor vs. çok saçma sapan uğraş. iki tane özellik eklenecek sadece ya
“Müdavim” rozetinin ismi “Normal” olmuş. Bilgilerinize…