Şimdi farklı telefondan baktım 31 Mayıs’a kadar 1kez geçerliymiş.
Şu tweet’e bayrak, türkiye, harita ne bulursanız atın
hudut namustu tabii akpden önce x.com
steam epicgames vb oyunları cd keylerini satan bu siteden oyun alanlar oldumu acaba güvenli midir ?
epic 999 TL satarken burada 480 TL
Paskalya bayraminiz kutlu olsun.
paskalya geceli 1 ay oldu
hıdrellez olmasın senin dediğin?
belki Kakava şenlikleri ?
Sizin dediginiz katolikler icin.
Hayir bugun Paskalya bayramiydi Kakava falan degil
Hocam Paskalya 20 Nisan. Bugün Hıdırellez.
ortodokslar için 5 mayıs serhan abi de rusyada olduğu için ruslar da ortodoks olduğu için bugün paskalyaydı ikinizin dediği de doğru
Geçen sene maalesef bu firmaya İzmir-Edirne dönüşünde binmek gibi bir hata yaptım. Öyle bir firma ki ETS 2 otobüs modlarında skin olarak seçilmeyecek derecede tiksindirdi. Yine yetişmek için ters yönde geri dönmeyi ancak bunlar yapabilirdi. Şaşırtmadı ne dağlar ne köy yolları süren kişinin umrunda değil. Hep geç kalır yetişmek için sürat yapar gerekirse ters yönde kilometrelerce gider. Sorarsan cepte para yok yolda kendimizden ödüyoruz bla bla bla hep ağlaşıyorlar.
Minibüslerle ilçeden ilçeye aktarmalı gitmek daha güvenli olabilir. M ile başlayan 5 harfli firma yanında masum kalıyordu.
Harbiden bu neyin kafası…
O güzergahta hangi firma sefer yapar bilmem ama ben Pamukkale’den şaşmadım ve hiç zararını görmedim PK plaka kodu olan araçlara bindiğimde kendimi güvende hissediyorum. Geçmişte olsaydık şöyle 2000’ler vs. o zaman Setralı Varan derdim çünkü Pekuysal ailesi şirketin başındayken resmen ülkede otobüsle yolcu taşımacılığı sektörüne uçak konforu getirmişti. İstanbul’a giderken öyle muhteşem bir his verirdi. Şimdiki Varan getir götürünü bile yapamaz ama olsun bazı Neoplanlı araçların kaptanları iyi kullanıyor. O 5 harfli pişmanlıktır, yerelleri mümkün oldukça tercih etmeyin. Çünkü benzer hatayı bende yaptım maelesef.
@HasanOfke canlı yayında Scs’nin canlı yayını paylaşırken Scs’den izin aldığı için mi sorun olmuyor?
Koskoca Eurovision ile simülasyon camiası harici kimsenin haberdar olmadığı SCS isimli şirket bir mi sence?
Fransız kanal telif atmış. Olayın normal yayınlarla bir ilgisi yok ki zaten iyice sorup araştırmadan Jahrein ve diğerlerinin yayına YouTube’de canlı yayınlanıyor diye başlamaları hataydı. Bunu yapan sadece Türklerdi arada birkaç yabancı kanal gördüm onlar da gitmiştir.
Kick uyardı da kapattılar sonra Pelin’i izlerken bam ama güzel içerikti. Hem katılmıyorlar hem de izleyip banlanıyorlar demesinler mi sdfdsjfsfsfsfs