Daha öncede demişti sanırım rusların umrunda değil diye şuan hak çünkü çoğu herhalde şuan antalyadadır.
selam Hasan’im bende suanda Turkiye deyim izinde ekonominin tadini cikariyorum
evet haberlerin birazina baktim, Rostov daki olaylari pek anlamadim ama bana kalirsa savasmak istemeyen yada karsi gelenlerle ilgili onlem amacli bir durum.
diger bir haberde hukumlulerin savasa alinacagi hakkinda yasayi imzalamasi ve sinir bolgelerine arac sevkiyati yapilmasi…
Son zamanlarda türk telekomda wifi gidip gelmesi yaşıyorum çok fazla bunu yaşayan başkaları da varmı
Hayırlısı olsun Hasan, bu sistemin seni uzun yıllar idare edeceğini düşünüyorum.
iş nasıl kapandı acaba putin bunları yanlarına bırakmaz hepsinin bi şekilde canını alır
Lukaşenko bir şekilde ikna etmiş. Dediğin gibi bir yemek zehirlenmesinde yolcu olur.
Bende o düşünce ile topladım. Rahat 6-7 sene götürsün, ilerleyen senelerde sadece üzerine upgrade ederim. Dostlar güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim. Binbir emek vererek, aylardır çok araştırarak topladım. İnşallah bayramdan sonra elime ulaşacak. Ufak tefek testlerini yapar, isteyen arkadaşlar olursa sistemin oyunlardaki genel verilerini bu kanal üzerinden paylaşırım. Daha iyileri sizlerin olsun…
hiç beklemediği bir anda sokak ortasında kevgire dönecek.
İngiltere’de eski Kgb ajanı Londra’da limonata içip nasıl öldüyse ya da Lukoil’in başındaki oligark kalp krizi diye nasıl hastanenin camından düştüyse o hesap…
Putin Prigojin’i şimdi çatır çatır yer. Belarus’a sürgün sadece danışıklı dövüş.
Yakında haberi gelir. Putin’e yamuk etmenin bedeli büyüktür.
Kurban bayramınız kutlu olsun
Herkesin Kurban Bayramı Mübarek Olsun
Herkesin kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum, bayramınız mübarek olsun.
Öncelikle cümleten kurban bayramimiz mubarek olsun
Aşağıda daki resimde gördüğünüz gibi sanki çok aşırı yüksek bir fiyata satılmış gibi inceleme yapacaklarmış. Altı üstü 2 ekmek parası bu Steam neyin kafasını yaşıyor anlamadim
Zamanında Cities Skylines ile ilgili bir şeyde de böyle yapmışlardı yani yalnız değilsin hocam.
Bayram tatilinde kimleri görüyorum? @BabyYoda sen misin?