lpnin yanındayız ahahahh zyhahahaah
Sondaki adam gibi oldu tepkim ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne varsa gömdü yahu
midichlorian kuyruklarını ne cabuk unuttunuz
geldiklerinden çok daha beter halde bırakıp gidecekler ![]()
Keşke bu video Euro Coach Simulator konusunda konuşulsaydı ah scs software ah ![]()
Gencecik yaşlarında büyük bir lince kurban edilmek istenen, yaşanan acı hadiselerin ilk şahitleri askeri öğrencilerin dilinden 15 Temmuz hadisesini dinlemek isterseniz izleyebilirsiniz. Gerçekten çarpıcı ve dokunaklı bir belgesel olmuş.
Umarım bir gün tüm masumlar özgürlüğüne kavuşur, bu olayın failleri hesabını verir. ![]()
15 temmuz sazan avıdır, en salak ere darbe planla desen saat 9’da 3-5 ilde darbe planlamaz.
Evet hakikaten Süreyya Hanım’ın muhteşem değişimi olmuş, tam olarak neyi değiştirdiler acaba, stepnenin yerini mi?
Arkadaş, şerefsizim ki, bu belgeseli sonuna kadar hiç atlama yapmadan izledim, düşünüyorum da bu çocuklar benden 4-5 yaş küçük çocuklar, askeri eğitim alacak biz her Türk genci gibi vatanına ve milletine sonuna kadar sadık, Atatürk devrimlerinin ışığında görevlerini icra edecek binlerce askerimizden biri olacaklardı. Ve öte yandan da dedim ki bu çocukların yerinde ben, benim arkadaşlarım da olabilirdi.
Neden ya neden? Bu çocuklar hayatlarının en büyük sillelerini hiç hak etmedikleri halde uğruna canını feda etme yemini ettikleri devletin ve milletin polisinden, “halkından” yemiş,
(tırnak içinden sözde halkından diyorum, biz normal vatandaşlar televizyon başında olanı biteni anlamlandırmaya uğraşıyorduk, bazılarının iddia ettiği gibi gece boyunca ATM kuyruklarında beklemedik yani, en aptalı bile koysan oraya köprüdekilerin sıradan vatandaş olmadığını anlar)
arkadaşları canlarından olmuş, orada öz savunma amaçlı olarak tek bir mermi bile sıkamadan özgürlükleri ellerinden alınmış ve şimdi daha da kötüsü bağlılık yemini ettikleri ülkelerinde tecrit edilip hayatlarını yurtdışında kurmak zorunda kalmışlar.
Gün gelip devran döndüğünde bu çocuklarla da helalleşilecek mi mesela? Bence en doğal hakları olarak hesap soracaklar, çocuk 6 yıldır sırtında mermiyle yaşıyormuş, sırf o devran döndüğünde hesabını sorabilmek için… Hesaplaşmayı geçtik diyelim, bu çocuklar sanki hiç bir şey yaşanmamış gibi yine kaldıkları yerden askerlik görevlerine devam edecekler mi?
Biz bu vesileyle profesyonel insan gücümüzü kendi ellerimizle parçalıyoruz. Örgütlü cehaletin, okumuşa profesyonele olan husumeti, saldırısı hep vardı, 1922’den beri hiç bitmedi, ama o zamana kadar bu denli teşvik edilmemişti. Yarın bir gün COVID gibi bir salgın başımızda patlak verdiğinde döverek öldürerek giderlerse gitsinler diye kovduğumuz doktorlarımızı arayacağız, batımızda yunanlar arkalarında AB ve NATO desteğiyle ciddi ciddi Ege kıyılarına saldırmaya karar verdiğinde işte bu belgeselde izlediğimiz çocukları arayacağız 50-55 senelik uçaklarımızın kokpitlerinde, yerli tank yapıyoruz muhabbetleri dönüyor 10 yıldır, güç paketini geliştirmesi gerekirken başka ülkelerde ekmek kavgası veren mühendislerimizi arayacağız, çünkü onlara da kendi ülkelerinde çalışma olanağı vermedik.
Uzatmayalım. ben bu çocuklar adına ne söylesem boş. Çok üzgünüm. İnşallah bu devran bi şekilde döner.
akp istanbul maltepe ilçe başkanı suriyeli biri olmuş
Video sahteymiş galiba ama yinede her şekilde gerçeklik payı var bu adamlar oy kullanabilecek…
şeyimde değil suriyeliymiş pakiymiş, zamanında ev ve iş vermeseydiniz, sözde milliyetçi özde paraya tapan millet, kiralık ev için komşu olan laz emlakçıya gittim araplara verin diyor apartmanında koca Türk bayrağı, para için her şeyi yapar bunlar uzungöl Arapların olmuş, sünepe muhaliflerse twit atsın.