Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Aslinda Turkiyedeki satis yerlerini konusunda hilalhobby var. (ben yurtdisinda yasadigim icin bilmiyorum )
tirlarin tahmini fiyatlari 500 dolar ve bir okadarda dorsesi tutar ayrica bir 500 dolarda elektronige gerekiyor. insaat makineleri iyisini istiyorsan 1500 2000 éuro oluyor fiyatlari. tanklarda 200 dolar ortalamada. yani arastirmak gerekiyor.

8 Beğeni

Tam biz Türklere uygun bir hobi. Şaka bir yana kolay gelsin, videolarınızı arada acip izliyorum.

2 Beğeni

Offf :cry:

Maket fiyatlarida uçmuş…

1 Beğeni

çok güzel :smiley:

7 Beğeni

@homelander bunu beğendi… :+1:

3 Beğeni

Videonun etkisinden midir nedir, Ets 2 deki actrosu siyaha boyayıp süresim geldi şimdi :joy:

3 Beğeni

Benim de. :sweat_smile:

1 Beğeni

af2d7cf643e24a9a22cdece78f00ea10

3 Beğeni

tekrar paylaşılacak ama
maymun kardeş bile fizikten sürüşten anlıyor
neyse :smiley:
şu kuzenimiz kadar keyif alamıyoruz bazı şeylerden

5 Beğeni

siteye 1 gün girmedim konuda 54 mesaj görünce öldü sandım, boşa heyecan yaptım, neyse Allah’tan ümit kesilmez.

dün doktora gittim, 8 bin tl gss borcum var diye muayene olamadım aktifleşsin diye 250 yatırdım o borcun tamamını ödemem gerekiyormuş, suriyeliler gözümün önünde giriş işlemini yaptı geçti gitti, 250 liram boşa gitti ona yanıyorum ayakta öpüldüm.

13 Beğeni

Yine ortalık karışmış shdfhgddghw

2 Beğeni

Kamyon yükü atınca bir rahatlama geldi :smiley:

6 Beğeni

pancar motorlu kamyonetlere dönüşmüş

1 Beğeni

Şoför deki çaresizlik :pleading_face:

Napıyon ya sen orada? :smiley: @BabyYoda
Sam Eisenberg shared a post on Instagram: "Just vibin this year for thanksgivin
*
*
#babyyoda #lucasfilm #disney #disneyworld #starwars #galaxy #mandalorian #disneyplus @disneyparks @disney @starwars @disneyplus @themandalorian #quarantine #family...

4 Beğeni

Tüh be yakalandın :upside_down_face:

Sam Eisenberg shared a post on Instagram: "“Where are my glasses 👓 
*
*
“ #babyyoda #lucasfilm #disney #disneyworld #starwars #galaxy #mandalorian #disneyplus @disneyplus @themandalorian #quarantine #family #funnyvideos #relax #yoda #marvel #grogu"....

1 Beğeni

iki yıl önce ne aldıysan iki katına çıkmış :pensive:

1 Beğeni

Mentler daha komik :smiley:

4 Beğeni

bin yıllık türk devlet aklı :cowboy_hat_face:

7 Beğeni