Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Ooh hava şahane. Benim kuzey taraflarında yaşamam gerekiyor güneş görmek istemiyorum.

4 Beğeni

:flight_departure::airplane::flight_arrival:

2 Beğeni

reis anlatıyor

Simülasyoncunun çilesi biter mi :smiley: Ruhumuzu teslim etmezsek göreceğiz bakalım ama tuzlu olacakları kesin

10 Beğeni

Arkadaslar selam, hizliresim sitesine resim yuklerken uzanti hatasi veriyor, bilgisi olan ? yada bu tarz baska bir sete onerisi olan !
Tesekkurler.

Eskiden engelliydi artık uzun süredir erişilebilir.

https://imgur.com/

1 Beğeni

yılanoğlu uyanmış gene :smiley: az önce sunucuyu kapattım biraz kaldı

imgur’un engeli Türkiye’de bir yıl kadar önce mi ne kaldırılmıştı zaten.

almanya batmış beyler neyse kötü simülasyon oyunlarından kurtulduk sanırım

9 Beğeni

Almanya batıyorsa hemen Almanya’ya alışveris yapmaya gidelim. Batan geminin malları ucuz olur derler.

4 Beğeni

Goebels mezarından kalkıp el öpecek o bile bu kadar bokunu çıkartmadı.

1 Beğeni
4 Beğeni

Bugüne kadar bu araç hakkında negatif yorumlara hiç katılmadım ama bu videoda bayağı kötü buldum. Bu devirde gördüğüm en kötü konsol olabilir ekran abartmışlar ön ızgara da öyle. Logo konusuna hiç girmiyorum zaten.

6 Beğeni

Ben bu şakayı bir yerden hatırlıyorum ama…

1 Beğeni

araç tasarımının ve üretiminin her aşaması ciddi bir olay böyle sürekli yalap şalap etkinliklerle biz yapıyoruz demek aşırı kötü etkiliyor.

bunu yarım yamalak çıkmaya hazırlanan erken erişim alpha beta sürümü karışık simülasyon oyunların benzetebilirsiniz.

şu an bu etkinliğin yapılma amacı bile yok iki robot makine gelmiş fabrika gelişmiş ee? olacak zaten sürekli aktarmak nedir

2 Beğeni

Adamı bagaj açtı diye fırçaladılar :slight_smile:

1 Beğeni

Aynen her yerinden abartı fışkırıyor. Zamanında devrim arabası dönemine göre çok iyi yapmışlardı devamı gelmedi maalesef şimdiki ayak uydurmaya çalışmış olmamış.

@Burak39 onu bende anlamadım görebildiğimiz kadarıyla bagajda sakıncalı bir şey yoktu koca adamı niye fırçaladılarsa :smiley:

1 Beğeni

1000ali lightningin tozları kalmıstır belki

2 Beğeni

bende bundan sonra bana gelen tüm isleri doguyla batının tam ortasında birlikteligi sembolize ederek anlam degeri cok yüksek isler yapacagim zauahhahhah
samet arkadasima da cok uzuldum :upside_down_face:

1 Beğeni