Ooh hava şahane. Benim kuzey taraflarında yaşamam gerekiyor güneş görmek istemiyorum.
Simülasyoncunun çilesi biter mi
Ruhumuzu teslim etmezsek göreceğiz bakalım ama tuzlu olacakları kesin
Arkadaslar selam, hizliresim sitesine resim yuklerken uzanti hatasi veriyor, bilgisi olan ? yada bu tarz baska bir sete onerisi olan !
Tesekkurler.
Eskiden engelliydi artık uzun süredir erişilebilir.
yılanoğlu uyanmış gene
az önce sunucuyu kapattım biraz kaldı
imgur’un engeli Türkiye’de bir yıl kadar önce mi ne kaldırılmıştı zaten.
almanya batmış beyler neyse kötü simülasyon oyunlarından kurtulduk sanırım
Almanya batıyorsa hemen Almanya’ya alışveris yapmaya gidelim. Batan geminin malları ucuz olur derler.
Goebels mezarından kalkıp el öpecek o bile bu kadar bokunu çıkartmadı.
Bugüne kadar bu araç hakkında negatif yorumlara hiç katılmadım ama bu videoda bayağı kötü buldum. Bu devirde gördüğüm en kötü konsol olabilir ekran abartmışlar ön ızgara da öyle. Logo konusuna hiç girmiyorum zaten.
Ben bu şakayı bir yerden hatırlıyorum ama…
araç tasarımının ve üretiminin her aşaması ciddi bir olay böyle sürekli yalap şalap etkinliklerle biz yapıyoruz demek aşırı kötü etkiliyor.
bunu yarım yamalak çıkmaya hazırlanan erken erişim alpha beta sürümü karışık simülasyon oyunların benzetebilirsiniz.
şu an bu etkinliğin yapılma amacı bile yok iki robot makine gelmiş fabrika gelişmiş ee? olacak zaten sürekli aktarmak nedir
Adamı bagaj açtı diye fırçaladılar ![]()
Aynen her yerinden abartı fışkırıyor. Zamanında devrim arabası dönemine göre çok iyi yapmışlardı devamı gelmedi maalesef şimdiki ayak uydurmaya çalışmış olmamış.
@Burak39 onu bende anlamadım görebildiğimiz kadarıyla bagajda sakıncalı bir şey yoktu koca adamı niye fırçaladılarsa ![]()
1000ali lightningin tozları kalmıstır belki