Bu kadar güzel anlatılamazdı hocam tebrikler @ugurekc
Seneler önce okuduğum Çernobil gezi yazısını sizlerle paylaşmak istiyorum bu tür gezi yazılarına ve Çernobil nükleer santral olayına ilgi duyanlar için zevkli ve sürükleyici bir yazı olacaktır.
büyük sıçış, bireyseli ayrı kurumsalı ayrı mağdur oldu.
https://twitter.com/eminjua/status/733764544288436224/photo/1
İnsanlar mağdur ama bu şakaya gülmek zorundayım
ben de mağdurum ama ben de gülüyorum
ben malesef gülemiyorum, sinirden çıldırıyorum.
Spotify ödememi bile çekemiyor, öyle bir haltın içine girmiş akbank…
zahmet edip bir bilgilendirme daha yapmışlar.
twitter yorumları çok komik açıp bakın ara sıra. chip para isteyenler var
Faiz isteyen biri olmuş. Adam haklı bir yana…
ağam bizimle eğlenir
taştaşlı kurumsal müşteriler bunları öttürecek.
bu sektör insanın ömründen en az 5 yıl alıyor, bankacılık myo çıkışlıyım arkadaşlarım çöktü, aktüerya hariç bu sektöre girmeyin, zaten aktüer olan kafası basan insandır ülkede bile kalmaz.
2009 yılında aksigorta lise stajyerlerini okul üniforması ile çalıştırıyordu öyle bir vizyonsuzluk, sonra ne oldu bilmiyorum.
Tamam da o delik ne kadar büyük olabilir ki. Kusura bakmayın ama gülmemek için zor tutuyorum kendimi.
Kafası sıkışmıştır büyük ihtimal. Bu da kötü kokudan zehirlenmesine sebep olmuştur.
Bir insanın eli varken veya çeşitli aletler varken neden kafasını sokar tuvalete düşen bir şeyi almak için? Ağzıyla filan mı tutmak istedi acaba?
Mesleki hastalık olarak olayı derinlemesine araştırdım, derme çatma bir tuvaletmiş lağım çukuruna düşmüş, toksik gazdan zehirlenmiş.
bu da başka haber, çocuk delikten düşmüş kardeşi kurtarırken ölmüş, başka bir haberde 28 yaşındaki kadın epilepsi nöbeti geçirip deliğe düşüp ölmüş, hela deliği yerine kara delik açmışlar
haber global hit peşinde, diğerleri gerçek fotoğrafı koymuş, hayret.
Ne delikmiş mübarek.