yatarı daha az olabilir, az vermişler, hatta siyasi duruma göre 1-2 sene içinde çıkabilir.
beyler fifa online 4 türkiye ye geliyomuş hem de tr spikerle. ne kadar çok kayıt olursa da o kadar hediye veriyolarmış.
Hasan Mustan seslendirsin, PESçiler için nostaljik olur
Bu Steam de bir problem mi var? Bütün oyunlarım açılmıyor. Oyunları bir daha yüklesem bile hep ya kurulum sihirbazı filan çıkıyor ya da bir anda kapanıp hiç açılmıyor. Örnek verirsek Cities Skylines, Ets 2, Ats. Çok şükür depolama vs. de de sıkıntı yok, niye böyle yapıyor ki?
Yağmur, dolu, fırtına var Edirne’de . Ben bu yazdan bir şey anlamadım.
Erasta Kahve Dünyası’nda otururken bir anda bastırdı valla neye uğradığımızı şaşırdık… Ağaçlar devrildi yine geçen cumartesi olduğu gibi…
Her zaman olduğu gibi yaşanan durumu seyirci gibi izleyip, olan olduktan sonra sahneye çıkan sözde başkan…
ne yapabilir ki fırtına olurken? gayet sıradan bir olay oturup izlemeyeip fırtınada mı koşturucaz
iş makineleri ve itfaiye, ambulans zaten daha fırtına bitmeden yola koyuldu recep gürkan’ın çözebileceği bir sorun yok şehir zaten bitmiş herkes kendine daire arazi kapatmaya bakıyor
bütün sene şehri kazıp bıraktılar. ya her yer çamur içinde ya da toz toprak. çalışmamakta üstüne yok gerçekten.
edirne’de yürümektense köyde yürümeyi tercih ederim dfgdfgfd
valla ben de öyle sokağa her çıktığımda belediyeye sövüyorum fsdsdasldsalkfls
Bu zamanda arabam olmadığı için şanslıyım, sanayiden çıkmazdı herhalde Haftasonu da buna benzer hava bekleniyor.
yasak yok ya mutlaka hava kötü olur
Geçen çıktım, yağmur yağdı. Sonraki günler çok sıcaktı. Karantina bitmedi
geçen cumartesi pikniğe gidecektik arkadaşlarla sabahtan yine bi fırtına bütün planları alt üst etti
Karaağaç ne durumda merak ediyorum, haftaya çıkarım. Hava çok sıcak olmazsa bisikletle dolaşırım. Çukura düşersem haberlerde görürsünüz
orası daha felakettir
Ben Tekirdağ’da yaşıyorum Edirne’nin yazın gerçekten boğucu bir havası var. Farkı hissedebiliyorum
Bide şu sivrisinekleri yok mu kahretsin
Lna gençler az önce Tekirdağ’da mezarlıktan çıktım arabayla, yolda giderken sağıma bir baktım W900, International LoneStar, Mack ve dahası bana baktı birden n’oluyor lan ne işi var burda?