Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

adamlar tüm ülke bayraklarını tanıtmak için böyle bir video yapmışlar. çok güzel editlemişler yalnız.

9 Beğeni

Çıkış tarihi hakkında ya da herhangi başka bir konuda bilgi verilmeyen oyunlar hakkında atmasyon çıkış tarihleriyle atmasyon sistem gereksinimleriyle video çekmek moda galiba.

1 Beğeni

https://www.youtube.com/watch?v=G2w_hiswpyA&t=3s

Oyun kanalı açtım beyler. Bu kanalda eski oyunlar üzerine yayın yapıyorum. Kanalıma beklerim

3 Beğeni

kamil koçtan bilet aldım ama kişi başı 1x el bagajı 1x normal bagaj diyor bu gerçek olamaz ya :slight_smile: satıldıktan sonra kamil koç ile seyahat eden biri bilgilendirirse çok güzel olur :slight_smile:

3 Beğeni

“Sözde” Flixbus’ın kurallarını ve işleyişini getirmeye çalışıyorlar. İçin rahat olsun diğer firmalarda durum neyse KK’ta da aynen devam ediyor, hayırlı yolculuklar :pray:

2 Beğeni

Bende sanırım bugün kamil koçtan alicam muğla-izmir, hayırlı yolculuklar şimdiden hocam :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Tercih ederseniz gelin ucuralim sizi koltuk seciminize gore fahis fiyatlar aliyoruz sosyal mesafeye dikkat etmeksizin sizi eskisi gibi oturtuyoruz maskelerimizin altindan degil gulumsemek somurtup soyleniyoruz o hepa filtre mevzusu da yalan air con sadece high da calisiyor bi de yatarda olan ucaklarimiz inoperate oldugu icin azalan sefer sayılarimiz ve rotarlarimiz
var yine de tercih ederseniz…
:sunglasses::wink:

5 Beğeni

9’da olan uçuş 225, 10’da olan uçuş 335tl, kışın böyle geçirmiyorlardı.

1 Beğeni

teşekkürler

2 Beğeni

Aynı yere 255 e de bilet var 550 ye de :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

:smiling_face_with_three_hearts:
https://twitter.com/profcurestress/status/1409879943954276360

5 Beğeni

6 Beğeni

Her yeni güne uyandıgımda dunya beni daha da sasırtıyor
bu adamlardaki cesareti de takdir etmek gerekir aslında eger kaynak zaytung degilse :+1: :wink:

4 Beğeni

Tarih oldular. Sivil havacılık gelişeceğine daha da geriliyor.

3 Beğeni

Videosu geldi aklıma :frowning_with_open_mouth:

4 Beğeni

Şaşırmayın gayet normal :smile:
Zamanında Pegasus’u da bu kervana takıp karşılıklı Sloganları gazetelerde haberlerde paylaşıyorlardı. Aslında baktığında diğer havayollarından daha fazla akıllarda kalıcı bir reklam projesi idi. Örneğin iflas etmesine rağmen oturduk, Atlas Jet’i konuşuyoruz :wink:

Atlas Jet aslında THY ve Pegasus karışımı bir firmaydı. 3-4 sefer kullanıp hiçbir sorun yaşamamıştım fakat Atlas’ın kötü yönetimi, yanlış yatırımları, yanlış iş modeli (düşük maliyetli ve charter uçuşları ile THY benzeri hizmetler) iflasını getirdi.

Atlas Jet’in o zaman ki reklamlarından bir kaç tanesi …

9 Beğeni

Sayın Öfke nin sasıran sener sen capsi nerede :slight_smile:
Yok artık…
O sırada ben marstaydım heralde ve uzulmedım hicbisey kaybetmemisim
Genelde bızım insanimiz beyaz yaka olsa bile bu calısmaları dısarıdan avrupadan amerikadan öykünme adı altında araklar ama alkıs sayın izleyiciler bu isler ozgun olmus :stuck_out_tongue:

2 Beğeni

abo 77 :flushed:

2 Beğeni

4 Beğeni