Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

2018 temmuz dan sonra amazon türkiye satış ofısı kuracak o zaman daha hızlı olur galiba…

Ben kulaklık almıştım. 2 günde çekyadaki
depodan kapıma kadar geldi. Amazon Prime ile almıştım gerçi de o kadar hızlı beklemiyordum :joy:

2 Beğeni

metro exodus- aurora fragmanı bugün yayınlandı.

2 Beğeni

su grafık merakımdan gta5i ve redux grafık eklentısını kurdum ve ortaya bambaşka bır sey cıktı :slight_smile: şu şehir gercekçiliği uçuş simülasyonlarında olsa ne guzel olurdu diye demeden geçemedım yanı şu görselde 777 le yaklaşma ne guzel olurdu :)))

1 Beğeni

tam beyne catt

3 Beğeni

sniper elite 3 mu ?

evet, 2-3-4 güzel seri ve bug’sız :ok_hand:

1 Beğeni

şu ets 2 yi hala steam da yükleymedim ya

oyunu bana veren arkadaşla vpn filan kurduk öyle açtık vpn ile steama girdi yükleye bastı oyun yüklenmeye başladı öyle biraz doldu internet gitti modemi kapadım açtım internet geldi geldi ama steam da o en altta yazan bağlantı yok yazısı gitmedi

gençler yokmu şöyle ücretsiz bi vpn programı

steam açılmıyor internet bağlantınız yok diyor bi bakın hele

havada güzel olunca bugün biraz daha ugraşmaca ve bahcenin ırzına geçmece :stuck_out_tongue_winking_eye:

3 Beğeni

Bende bu kusu soracaktim bugun sana , neler yapiyorsun diye. ac bi konu oradan takip edelim. kolay gelsin

2 Beğeni

teşekkürler,proje yavaş ilerliyor hem keyif hemde işlerden dolayı.konuyu ilk kalkışı yapınca acmayı düşünüyorum.
neler yaptım kısmına gelirsek
1-usa’dan ucagın planını ve lisansını aldım. 5 metre,3metre kanat acıklıgı.
2-japonyadan jet türbün motorunu getırttım,ucak büyük ve agır olucagı için içini acıp hava akışını daralttım,testlerde havayı basması %20 arttı fakat itme güçü konusunda sıkıntıları var,4kg itme kuvveti saglıyor buda 180km/h demek ama içime sinmiyor bakıcaz ilerde
3-planları inceleyip motor kısmının destek noktalarını 3d yazıcıda cıkartıp marangozda ahşap örnekleri alıp montajı yaptım,motor ve gövde tesleri bekliyor hala
4-gövde ana hatları ile hazır ince işler ve detaylarla ugraşıyorum arada,gövde fiber ama deneme uçuşları sonrası karbon fiber düşünüyorum.
5-uçurmak ve jet yakıtı için izinlere başvurdum bekliyorum.
6-iniş takımı ve frenler için görüşmelerde bulunuyorum,1aya sonuca varır.

şimdilik bu kadar :slightly_smiling_face:

5 Beğeni

Tek kelime ile ‘Etkileyici’ :astonished:

3 Beğeni

teşekkürler :slightly_smiling_face:

hedef solo türk ve 250 hız üstüne cıkmak :rocket:

6 Beğeni

Opera tarayıcısını indir! içinde vpn ve operanın kendi reklam engelleyeciside var (adblock benzeri)

Arkadaşlar benim bilgisayar açılıyo ondan sonra kasa çalışıyor biraz normal çalışıyor sonra monitörü kapanıyor sorun nedir acaba

Kablolarda sıkıntı olabilir mi? (Gevşeme…)