Geçen hafta gidip bir sorayım dedim bir kaç emlakçı gezdim ev sahipleriyle görüştüm.
Adam yiye yiye şişmiş ederi en fazla 250.000 TL olan mülkü 380.000 TL gibi uçuk bir rakamla itelemeye çalışıyor.
Dayı dedim, size kim dedi de fiyatları bu kadar arttırdınız?!
Aynı aha da bu abimizin dediği gibi diyor ki yav faizler düştü.
Lan sana ne amk?!
Aynen öyle, ben de paraya kıyıp bi tane Italeri kit aldım bakalım. War Thunder’da elim ayağım olan bir zırhlı araç. Bakalım bunun kadar güzel olacak mı?..
Değmez, kendin gidip bu parçaları Vatanda toplat daha ucuza gelir illa bu parçalar dersen. Ama bazı gereksiz parçalar var mesela o ssd fazla gibi. Çok büyük bi iş yapmayacaksan bilgisayar ile gereksiz. Bi ssd bi hdd olabilir. Hakeza işlemci daha yüksek takılabilir ordan indirgediğin parayla. Araştırmak lazım hazırcı olmamak lazım. Tabii fazladan paran varsa ve uğraşmak istemiyorsan neden olmasın dokunmaz bile.
Uğraşamam diyorsan al geç derim sistemi internetten tek tek bile toplasan 8350 ye felan denk geliyor merak edip bakmak istedim 480 GB ssd bir süre sonra yetersiz kalır belki yanına bı HDD takabilirsin hem uygun olur fiyat bakimindan
O yüzden zaten 480gb olmasına gerek yok. 256 gb yeter. Bana göre ama. Bide İnternetten böylesine bi miktarlı elektronik kazık yemek istemem. Tabi ki karar senin dostum.
Birde şeye bakabilir arkadaş 2060 süper yerine 5700 xt ye hem bir tık daha fazla performans veriyor hemde arada 200-300 TL fiyat farkı var onada bı HDD ayarlarsin 10 numara 5 yıldız