Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Geçen hafta gidip bir sorayım dedim bir kaç emlakçı gezdim ev sahipleriyle görüştüm.
Adam yiye yiye şişmiş ederi en fazla 250.000 TL olan mülkü 380.000 TL gibi uçuk bir rakamla itelemeye çalışıyor.

Dayı dedim, size kim dedi de fiyatları bu kadar arttırdınız?!
Aynı aha da bu abimizin dediği gibi diyor ki yav faizler düştü.
Lan sana ne amk?!

5 Beğeni

Scs için telif zamanı

16 Beğeni

Multideki arabaları da “Sprout” gibi bir şey yaparlar artık :smiley:

1 Beğeni

Aynen öyle, ben de paraya kıyıp bi tane Italeri kit aldım bakalım. War Thunder’da elim ayağım olan bir zırhlı araç. Bakalım bunun kadar güzel olacak mı?..

Trakya’da kıyamet kopmuş bugün :frowning:

7 Beğeni

Bu bilgisayar bu fiyata alınır mı, bunun ayarında daha iyi bir bilgisayar var mıdır?
(Kendim toplamak istemediğim için toplu alıyorum)

1 Beğeni

Değmez, kendin gidip bu parçaları Vatanda toplat daha ucuza gelir illa bu parçalar dersen. Ama bazı gereksiz parçalar var mesela o ssd fazla gibi. Çok büyük bi iş yapmayacaksan bilgisayar ile gereksiz. Bi ssd bi hdd olabilir. Hakeza işlemci daha yüksek takılabilir ordan indirgediğin parayla. Araştırmak lazım hazırcı olmamak lazım. Tabii fazladan paran varsa ve uğraşmak istemiyorsan neden olmasın dokunmaz bile.

1 Beğeni

Uğraşamam diyorsan al geç derim sistemi internetten tek tek bile toplasan 8350 ye felan denk geliyor merak edip bakmak istedim 480 GB ssd bir süre sonra yetersiz kalır belki yanına bı HDD takabilirsin hem uygun olur fiyat bakimindan

1 Beğeni

O yüzden zaten 480gb olmasına gerek yok. 256 gb yeter. Bana göre ama. Bide İnternetten böylesine bi miktarlı elektronik kazık yemek istemem. Tabi ki karar senin dostum.

1 Beğeni

Birde şeye bakabilir arkadaş 2060 süper yerine 5700 xt ye hem bir tık daha fazla performans veriyor hemde arada 200-300 TL fiyat farkı var onada bı HDD ayarlarsin 10 numara 5 yıldız :slight_smile:

1 Beğeni

Pak dosyasını nasıl açabilirim yardımcı olabilecek birisi varmı

Ramleri tek almayın dual kit 3600 alın ne böyle bir sisteme ne de onun dışındaki herhangi bir sisteme 8 GB ram alınmaz.

1 Beğeni

2x yazıyo topraaam 8x8 16.

2 Beğeni

Yani single yazıyor sonuçta dual paket halde 3600 daha verimli olur böyle bir sisteme ve anakart 4400lük…

3 Beğeni
6 Beğeni

adam laptop asmr yapmış ya la

5 Beğeni

Depremi hissedenlere geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

12 Beğeni

Ludogorets Razgrad ile oynayıp Avrupa Ligi son 32’de Beşiktaş ile eşleşmek bana acı geliyor cidden. Hem de içerde dışarda 1-0 yenmek :frowning:

FIFA 14 - Infinity Patch 2020 (Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi yaması)
Kesinlikle öneririm

1 Beğeni

hesab satılık ilgilenen olursa cattle and crops -fs- ets -pubg cs felan var
özelden yazabilir bana ne kadar verirse vercem uyguna

2 Beğeni

Valla bende satmayı düşünmedim desem yalan olur pinti Gaben sağolsun pek birşey aldırmadı zaten.

Eğer 4 senelik ve 100+ oyunlu tertemiz hesap arayan varsa bana ulaşsın. :smiley:

1 Beğeni