Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

4 Beğeni

tmm dır abi

4 Beğeni

Teknoloji haberleri falan diye bir başlık açmak lazım aslında.

Microsoft PowerToys için çakma spotlight aramasını getirmiş. Yani Windows + R ile yaptığınız run penceresinin gelecek versiyonlardaki hali Mac’lerdeki CMD + Space ile gelen spotlight araması. Hatta kısayolu da default olarak Alt + Space :smiley: :smiley: :smiley:

Ben beğendim şahsen.
Microsoft kendi başına arayüzde bişey üretince genelde rezil ediyor, çakma olması daha iyi.

İndirmek turşusunu kurmak için

6 Beğeni

Kaynak kullanımına abartı bir etkisi oldu mu?

Zannetmiyorum.

Youtubırlara da bi haber. En azından video editleyenlere. Adobe premiere pronın son versiyonunda render için gpu da kullanılıyomuş artık. %400 performans artışı olmuş. Baştan saçmaydı zaten codecleri cpudan işletmek.

3 Beğeni

ben yeni sürümü bazı sebeplerden dolayı kullanmıyordum tekrar indirmeye başladım bazı mp4 kayıtlarında sıkıntı yaşatıyordu ses senkronize olmuyordu ama bir indirelim bakalım önce 14.0 indireyim sonra günceller herhalde

2 Beğeni

Deneyimlerini aktarmanı merakla bekliyorum @HasanOfke . Saçma codec olayı yüzünden camtasia kullandırmıştı bana. Umarım gelişme olmuştur.

Mafya 1 remake geliyormuş, hem de ucuza.

Beklentiler alalım

3 Beğeni

Şuan Steam’da 260₺ olan remake zannediyordum değil miydi yani? :grinning:

2 Beğeni

40 dolar 260 küsür tl ye denk geliyoro olabilir

Gençler indirimler ne zaman ATS için?

Ayın 24 ünde başlıyor bahar indirimleri

@Demir_Pence Hadi ya… kaç gün sürüyor :confused:

Epic’te Civilization VI Ücretsiz oldu.

2 Beğeni

Evet tam sebebi bu :grinning:

Bu arada arkadaşlar aranıza dün katıldım Merhaba demeyi unuttum siteyi keşfetmeye çalışıyordum. Merhaba :slight_smile:

5 Beğeni

hoşgeldin biladerim

1 Beğeni

Hoş bulduk