tmm dır abi
Teknoloji haberleri falan diye bir başlık açmak lazım aslında.
Microsoft PowerToys için çakma spotlight aramasını getirmiş. Yani Windows + R ile yaptığınız run penceresinin gelecek versiyonlardaki hali Mac’lerdeki CMD + Space ile gelen spotlight araması. Hatta kısayolu da default olarak Alt + Space
Ben beğendim şahsen.
Microsoft kendi başına arayüzde bişey üretince genelde rezil ediyor, çakma olması daha iyi.
İndirmek turşusunu kurmak için
Kaynak kullanımına abartı bir etkisi oldu mu?
Zannetmiyorum.
Youtubırlara da bi haber. En azından video editleyenlere. Adobe premiere pronın son versiyonunda render için gpu da kullanılıyomuş artık. %400 performans artışı olmuş. Baştan saçmaydı zaten codecleri cpudan işletmek.
ben yeni sürümü bazı sebeplerden dolayı kullanmıyordum tekrar indirmeye başladım bazı mp4 kayıtlarında sıkıntı yaşatıyordu ses senkronize olmuyordu ama bir indirelim bakalım önce 14.0 indireyim sonra günceller herhalde
Deneyimlerini aktarmanı merakla bekliyorum @HasanOfke . Saçma codec olayı yüzünden camtasia kullandırmıştı bana. Umarım gelişme olmuştur.
Mafya 1 remake geliyormuş, hem de ucuza.
Beklentiler alalım
Şuan Steam’da 260₺ olan remake zannediyordum değil miydi yani?
40 dolar 260 küsür tl ye denk geliyoro olabilir
Gençler indirimler ne zaman ATS için?
Ayın 24 ünde başlıyor bahar indirimleri
@Demir_Pence Hadi ya… kaç gün sürüyor
Epic’te Civilization VI Ücretsiz oldu.
Evet tam sebebi bu
Bu arada arkadaşlar aranıza dün katıldım Merhaba demeyi unuttum siteyi keşfetmeye çalışıyordum. Merhaba
hoşgeldin biladerim
Hoş bulduk