Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Yani kör nokta var eyvallah, direksiyonda olunca önüde hiç gözükmez onada eyvallah ama buda ne bileyim ?!?!

2017 de benzeri başıma geldi. Benim aracımın sol arkasından 2 metre sürüklemişti beni. Aracın kör noktasına değil adamın körüne denk gelmiştim. İlk 5 dakika kör nokta falan birşeyler sayıkladı. sonra tıra çıkıp çarptığı açıdan da fotoğrafladım kör noktada olmadığını kanıtladım sonra ağlamasının nedeni anlaşıldı; ne kasko var ne sigorta var.

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun dostum.

Aracın sahibi korna çaldı da onu da mı duymadı yahu :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

gece mesaisi
biri kendin icin biri sevdiklerin :slight_smile: kizlarim sabah uyandiklarinda cok sasiracaklar buna eminim de SCS benim yaptigim km icin ne dusunur bilemem :slight_smile:

12 Beğeni

Dünyanın en büyük otomobil üreticileriden FCA(Fiat-Chrysler Automobiles) ve PSA Birleşti.

2 Beğeni

fiat-chrysler-peugeot-citroen-opel, onların alt markaları… Aman Allahım!

1 Beğeni

Aracın önünü komple uçurdu vay be.

8 Beğeni

Kör nokta engellemek için arabinin üstüne uzun bayrak dikelim gece gece bu aklıma geldi yazım dedim.

2 Beğeni

Aboov bomba gibi patlamış :open_mouth:

logitech h-shifter’in mekaniğinden anlayan var mı ya? vitesi 1’e atıyorum 3’e geçiyor, 2’ye atıyorum 4’e geçiyor. eskiden de arada oluyordu ama şimdi daha sık olmaya başladı.

kronik sorun ver garantiye sıfırını versinler benim öyle 2 defa vitesim değişti

PSA bu gidişle yakında at arabalarınıda satın almaya başlar.

Facebook’ta zaten yeterince gereksiz şey vardı. Şimdi bir de canlı yayın zımbırtıları çıktı sağda solda çıkıyor. :frowning:

En güzeli hiç olmaması :smiley:

6 Beğeni

Hey gidi genclilk hey. nasilda somurmusum be.

Yeni%20Bit%20E%C5%9Flem%20Resmi

6 Beğeni

Aboo bunu biz de yapmalıyız malum kar kış geliyor :smiley:

https://twitter.com/CrazyinRussia/status/1209203840647598080?s=20

1 Beğeni

Yaptık bile :slight_smile: Doğan Kabak gitmişti arabanın yanına

5 Beğeni

Bu haberlerde bile çıkmıştı :smile:

1 Beğeni