Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Beylikdüzü’ndeyim, burada da fazlasıyla hissedildi, yollar felaket.

Ulan 3 yıldır beklediğimiz Renault Range T geldi ve gelmesiyle beraber deprem oldu.

Ya Range T’ye sevinemedim kalbim orada. Kimsenin bir seyi yok degil mi?

5 Beğeni

Yok abi sağlamız şu an

İki binada ve Avcılar’da bir tane caminin minaresinin kırılması dışında bir şey yok şu anlık

depremi hissettim ama sağlamız Selçuk abi @SiSL. en azından benim bulunduğum taraflarda yıkılan bina ya da hasar alan bina görmedim. ama twitter dan takip ediyorum üst üste bundan biraz daha düşük şiddetli depremler oluyor.

Silivriye 20 km evdeydim 6 ncı kat, çatır çutur etti ev boyalar döküldü, binadan çıkabilmemiz mucize oldu resmen ben ümidi kesmiştim

4 Beğeni

Gördük ki ulkece felakete hic hazır değiliz…
Şebekeler direk kesildi ve bu tüm ülkede etkili oldu…
Toplanma alanları desen avm dolu her toplanma alanında…
Daha çatlama hazır 70 km uzunluğunda fay hattı olduğunu söylüyor uzmanlar , dışarıda kalmakta fayda var.

3 Beğeni

Marmara Depremi’ne kadar hazırlıklı olmamız gerek yoksa 99 depremi gibi 2. büyük bir depremle karşılaşacağız… Buradan Tüm Depremi Hissedenlere Geçmiş Olsunlarımı İletiyorum. Anladık ki ülkemiz ne kadar çok dünyaysa meydan okuduğunu sansa da depremler ülkeyi yerinden oynatıyor…

oha sizi daha yakın tabii kötü olmuş :frowning:

4 Beğeni

…Gecmis olsun Istanbuldaki ve çevresindeki arkadaşlara…

3 Beğeni

Depremden etkilenen herkese geçmiş olsun.

2 Beğeni

Xbox GamePass tribünleri coşturuyorr.

1 Beğeni

çok yaratıcı bir fotoğraf olmuş Hasan Bey :smiley:

10 Beğeni

kampanya yapmışlar 2 ay boyunca 11.80

TürkTelekom, Edirne’de hala sorunlu ben kullanmıyorum zaten geçenlerde Turkcell’den Vodafone’a geçmiştim de bu ne rezilliktir…

3 Beğeni

Trabzondayım burda da Türk Telekom sorunlu. Deprem olduğu vakiten bu yana sıkıntılı, akşam saatlerinden itibaren hepten gitti.

1 Beğeni

İstanbul’da Türk Telekom, yaklaşık 1 saat önce kendine gelebildi.

Ha gençler bu arada söylemem gereken bir şey var, bu saatlerde WhatsApp gruplarında birkaç ses kaydı dolanıyor, işte bu gece saat bilmem kaçta bu kadar büyüklüğünde deprem bekleniyor diye, bir de ses kaydının başında diyor ki eleman jeoloji mühendisiyim filan, bunlar yalan arkadaşlar hemen inanmasın kimse, Cebrail değil, Allah değil bunlar, yani boş yere psikolojinizi bozmayınız.

2 Beğeni

Çorlu da da öyle kardeşim allah kahretsin türk telekomu