Cafe Simülasyon - Sohbet, Muhabbet, Geyik, Gündem

Kocaeli ve yakınında oturan tüm simulasyoncuların dikkatine!!! Kocaelide kimya fabrikasında gerçekleşen feci yangın sonucu havaya büyük miktarda kimyasal madde salınmış. İstanbulda yağmur bekleniyor. Mümkün olduğunca dışarı çıkmayın diyor uzmanlar. Kendinize dikkat edin arkadaşlar / abiler / kardeşler

2 Beğeni

Ben de giremedim vpnden girdim mobilden girdim bakayım tekrar

Türksat Uydunet’te Saat 16 civarında farkettiğim kadarıyla TruckersMP ve Discord’a erişemedim, Müşteri Hizmetleri’ni aradığımda “Yurtdışı sunuculara bağlanmada sıkıntılar yaşıyoruz. Dns değiştirdik fayda etmedi, Kaydınızı oluşturdum 20 dakika içerisinde çözülecektir” dediler ama halen daha TruckersMP ye erişemiyorum.

1 Beğeni

Buradaki sorun şu bizim sunucular OVH şirketinde TruckersMP’nin de öyleydi ve Discord’da da erişim yoktu. Arada TR dnslerinde sıkıntılar olabiliyor. :smiley: Hala bölge bölge devam ediyor anlaşılan.

Pardon. Ben yanlış anlamışım fakat bende bugün herhangi bir bağlantı sıkıntısı olmadı (bu site için)

yok aynı şeyden bahsediyoruz bu sitede olmamış olabilir ama bölge bölge farklı şekilde etkilendik işte :smiley:

Ben de giremedim de şimdi giriyorum

Kocaeli 'de kimya fabrikasında, çıkan yangın da hava salınan kimyasallar insan sağlığına tehdit oluşturmuyormuş.

kaynak: TRT HABER
Artık gönül rahatlığıyla dışarı çıkabilirsiniz. :grinning::grinning:

1 Beğeni

Güven vermedi.

5 Beğeni

Mars yolcusu kalmasın. Bilet almak için son 10 gün! :stuck_out_tongue:

1 Beğeni

Sendemi sanayiye düştün :smirk:

12 Beğeni

Haydaa, bunun ne işi var sanayide, yolunu kaybedip arka sokaklara düşmüş zengin çocuğu gibi :sweat_smile:

4 Beğeni

@ONURKULL sadece motor bakımı için geldi :slight_smile: Millet, yetkili servisleri çok şikayet ediyor, mesela yakıt pompasında mazot kaçağı var diyelim, 40-50 liraya pompadaki O-ringlerini değiştirip sorunu halledebilirken, 1800€’ya adam komple yakıt pompasını değiştiriyor. Haliyle kullanıcılar servise gitmek istemiyor, ama bence yeni nesil araçları sanayiye getirmemek lazım, ustaların fazla bilgisi olmuyor, sanki eski model bir araçmış gibi davranıyor… oysaki bu araçlar çok hassas, her parçası elektronik… :wink:

4 Beğeni

@Burak34 Valla bende girmezdim o riske, ama şuda bi gerçek işin çekirdeğinden gelen kalifiye insan bulabilirsen her zaman avantaj hem maddi hem manevi, bizim başımıza gelmişti yıllar önce 2006 CF ler vardı bizde Romanya da arabanın tesisatında sıkıntı oldu, durunca birdaha çalışmıyordu araba, tabi tesisattan kaynaklandığını buraya gelince anladık. Neyse bitane usta bulduk gönderdik arabanın yanına baktı baktı yapamadı, Daf servisi bulduk oraya gönderdik 2-3 gün orda yattı, yalan olmasın 1.000 EUR dan fazla paramızı aldı ve geçici yaptı arabayı buraya gelecek kadar ama burda bizim ustamız var Adem usta kendi kadememizde çocukluktan sanayiden yetişmiş ve hakikaten yetenekli, sabah 9 da bi girdi arabaya öğlen 2 de tamamdı işi :smile:

2 Beğeni

Aynen Dediğiniz gibi, bakmayın, böyle dediğime sanayidede iyi ustalar var, sizin Adem ustanız gibi, zaten biliyorsunuz bu işler tecrübeye bağlı… demek istediğim insanlar çok değişti, adam sana yağı değiştim der, ama aslında değişmemiştir, genele yaydığımız zaman, maalesef Adem usta gibi ustaların sayısı çok az…

3 Beğeni

Valla öyle, işin içine para girdiği zaman herkes raydan çıkıyor maalesef.

2 Beğeni

Dönüp bir daha bakmakta fayda var . Neden bu durumdayız?

http://islamicity-index.org/wp/latest-indices-2018/

V16

12 Beğeni
1 Beğeni

Instagram hesabı 6k takipçiyi geçti. Daha da artacak :smiley: herhalde 10k civarı farklı şeyler olur

1 Beğeni