Seni yenikapı ruhuyla meydana uğurlayalım şuradan ![]()
Gençler birisi Engine Voice Records’un Actros MP4 1842 ses modunu sızdırmış. Rastgele dolaşırken buldum bu sabah.
Logitech G920+Vites ile beraber yakında satmayı düşünüyorum. Belirlediğim fiyat tam olarak 1000 TL kargo alıcıya ait olacak. Bilginize… ancak direksiyonun sağ vites değiştirme kulakçığı çalışmıyor bunu logitech’e gönderip çözebilirsiniz faturası var garantisi yok. Belki söküp de içinde halledilebilir elinden gelen yapar.
çift monitörlü pc psu fazladan güç çeker mi? ve bir monitörde oyun diğer monitör boşta iken fps kayıbı olur mu? pc oyun oynarken sıcaklıklar normal olmasına rağmen kendi kendine kapanıyordu diğer monitörü takmayı unutmuşum sorun çözüldü fps ise arttı acaba bununla mı alakalıdır?
ben çift monitör kulllanıyorum da psu ile ilgili sorun olacağını sanmıyorum yaşamadım öyle bir şey ancak bazı oyunlar çift monitörde sıkıntı çıkarabiliyor bu da oyunun yapılışına bağlıu şu an wrc8 oynuyorun çift monitörde oyun biraz performans sorunlu denilebilir
senin başka bir sorunun olabilir monitörle ilgili olduğunu sanmıyorum ama kaçak vardır bilemem bende eski monitörlerde kaçak vardı kablosunda sigorta atıyordu ![]()
eskiden böyle sorun yoktu 2. monitör eski olunca araya 3 liraya hdmi kablo dönüştürücüsü almıştım belki o bozulmuştur, geçen süpürge ile fan temizliği yaparken hdd göçmüştü ne alaka anlamadım, psu ile alakası olmadığına göre aynen devam 2. monitör olayına hiç bulaşmayayım dün pc kendi kendine kapanınca windows onarım moduna geçti çökecek diye korkuyorum, kasanın içine bakarken kısa devre mi ne olduysa fişe takınca direkt pc açılıyordu kapatma tuşu işlemiyordu bios pili ve ramleri kabloları tak çıkar yaptım düzeldi acayip bir pc durduk yere sıkıntı çıkarıyor.
cift monutor olayi oyun sirasinda performans kaybina yol acacagini sanmiyorum. aksama denemeye calisirim. bilgisayar calistigi sirada farkli bir hata almiyorsan ve cihazin durduk yere kapandigini dusunuyorsan guc kaynagin bozuluyordur diye tahmin ediyorum. mumkunatin varsa onu kontrol et.
güç kaynağı eski ama 2. monitörü çıkardığımdan beri kapanma yok, ben de anlamadım ne oldu neyse sağolun.
Rekabet Kurumu, Kamil Koç’un Flixbus’a devrini onaylamış.
Simülasyoncular sizde de youtube videolarının yükleme tarihi gözükmüyor mu ? Bende artık yazmıyor şu tarihte yüklendi diye yazardı artık gözükmüyor güncelleme falan mı geldi ne olduysa artık.
Hangi platformda bu sıkıntıyı yaşıyorsun?
Site güncellendi. Yazıyor ancak yeri değişti. Video başlığının hemen altında yazıyor.
Hocam ekran görüntüsü atma imkanın var mı hala göremedim de. Benim için önemli bi durum.
Google Chrome.