Bus Simulator City Ride ( Mobil Bus Simulator)

Merhaba Otobüs Şoförleri!

2022 Sonbaharında iPhone, iPad, Android ve Nintendo Switch’e gelecek yepyeni bir otobüs simülasyon oyunu olan Bus Simulator City Ride’ı duyurmaktan mutluluk duyuyoruz!

Bus Simulator serisini bu platformlara ilk kez getiriyoruz ve daha heyecanlı olamazdık. Bus Simulator City Ride ile ister evde ister yolda, canlı bir ortamda lisanslı otobüsleri dilediğiniz yerde kullanabileceksiniz.

Bus Simulator City Ride’ın içinde ne var?

Bus Simulator City Ride, kuzey Avrupa şehirlerinden esinlenen ve bir deniz deposu bölgesi, liman, eski şehir ve kırsal bölge dahil olmak üzere çeşitli göz alıcı binalar ve manzaralar sunan “Havensburg” kurgusunda yer almaktadır.

Ana hedefiniz, şehrin bu farklı bölgelerini toplu taşıma ağı ile birbirine bağlamaktır. Hikaye kampanyasının görevlerini tamamlayarak daha fazla rota ve yeni bölge, şirketin kentsel havzasının bir parçası olacak.

Bus Simulator City Ride’da Alexander Dennis, Setra ve IVECO gibi dünyaca ünlü üreticilerin 10 orijinal lisanslı otobüsüne erişiminiz var. Yani evet, Bus Simulator 21’den tanıdığınız ve sevdiğiniz tüm markalar da burada!

Resmi oyun testine katılın! Resmi çıkışından önce Bus Simulator City Ride oynamak ister misiniz? İşte nasıl!

Bugünden itibaren, bir iPhone veya iPad’iniz varsa, Apple TestFlight’ta kapalı ve sınırlı bir oyun testine katılmak için başvurabilirsiniz. 10 Haziran 2022’den itibaren (bu bir Cuma!) katılımcılar mevcut geliştirme sürümüne tam erişim elde edecek ve değerli geri bildirimleriyle ekibe destek olacak.

Daha fazla bilgi ve başvuru formu burada bulunabilir!

Oyunu kim geliştiriyor? Stillalive Studios geliştirici ekibi, Bus Simulator 21 için gelecek güncellemeler, oyun iyileştirmeleri ve yeni içerikler üzerinde hala hevesle çalışırken, özel bir ekip Bus Simulator City Ride’ın geliştirilmesine başladı. Bu sefer, harici stüdyo ortaklarının yardımıyla.

Bus Simulator City Ride, 2022 Sonbaharında Apple App Store’da, Google Play’de ve Nintendo eShop’ta piyasaya sürülecek. Nintendo Switch’in dijital sürümünün yanında, belirli ülkelerde perakende sürümü de mevcut olacak.

3 Beğeni

Oyunun grafikleri pc versiyonundan bile daha kaliteli ve gerçekçi :smiley:

1 Beğeni

Mercedes Benz Conecto Ve Citaro Gibi Araçlarda Olacak mı?

1 Beğeni

olacak galiba

3 Beğeni

Citaro olur ama conecto’nun olacağını pek sanmam.

oynayacak olan oynasın bizim pek işimiz olmaz :smiley:

1 Beğeni
1 Beğeni

sonunda hak ettiği yerde

2 Beğeni

90 tlden çıkış yaptı

1 Beğeni

Key geldi bakalım nasılmış ? :+1:

1 Beğeni

Ciddi anlamda kontrol güncellemesine ihtiyacı var.

1 Beğeni

Kesinlikle katılıyorum