Buda mobile çıkacakken yolunu kaybeden evladı.
Linç yiyeceğim ama yollardaki eğilme ve bozuk yol fizikleri çoğu oyundan iyi adı avrupa kamyoncusu 2 olan malum oyundan bile.
59 tl yapıldı. haydi hayırlı olsun ama yine de tam pc oyunu değil. güncellemeler gelsin ve neleri düzelteceklerine göre alabilirsiniz. ucuzlaması bir şey ifade etmiyor. alıp deneyin sonra iade edersiniz.
Oyuna mod yapmak kolay , sadece model çizmesi zor . Sesleri youtubedan filan bulup kolayca ayarlanabilir.
Modlar blenderden ( başka yerden yapılıyor mu bilmiyorum sadece blendera baktım )
yapılıyor. Model .fbx olarak kayıt edilip rarın içine sesle birlikte atılıyor. Sonra ortaya mod çıkıyor.
Bu linkte örnek mod ve modun nasıl yapıldığını anlatan pdf dosyası var eğer mod yapmak isterseniz bu linke bakabilirsiniz.
valla helal olsun adamlar kırmayıp ücreti indirmişler. artık gelen güncellemelerle oyunu düzeltmeye çalışırlarsa daha çok pc ye uyumlu hale getirmeye çalışırlarsa iyi bi otobüs oyunu alternatifi olabilir.
Dayanamadım satın aldım, oynadım biraz. Grafikler, harita ve detaylar çok güzel. Tabi bir pc oyunu kadar kaliteli değil ama şuan ki yoklukta iyi oldu bence Kontrollerin iyileştirilmesi lazım. Oyun içinde grafik ayarları yapamıyoruz. Müziği kapatamadım, tek yerden ses kontrolü yapmışlar. Düzeltilecek şeyler ama tabii bakalım geleceği ne olacak.
oyunu ne banka kartımla ne paycell card ile ne de mobil ödeme ile alamıyorum
illa trendyol hepsiburada vb gibi yerlerden steam key mi almak gerekli artık
Trendyol, hepsiburada gibi yerler üzerine 2-3 tl koyarak satıyor. Bynogame, oyunfor, perdigital gibi yerlerden cüzdan kodu olarak alabilirsin en kolayı.