arkaslar öncelıkle @aLoNeAnqeL19 arkadasımız aramıza katıldı kendısıne hayırlı ısler bol kazanclar dılıyorum
scanıa s ve r ıcın ozel tasarım sırket boyamaları hazırladım hayırlı işleriniz bol kazanclarınız olsun gule gule kullanın arkadaşlar
lınk mesajda her zaman kı gıbı
Baskanim o grill barları renkli nasıl yaptiniz mod varsa link bırakabilirmisiniz?
scanıa da zaten secenek var boya olarak onu secınce arac rengı oluyor
Dlc gerekiyor herhalde ona yanlis bilmiyorsam zaten grifin dlc si hedeflerim arasinda
O zaman bilmiyorum bende dlc var cunku ama hangisi bilmiyorum kesin mod falan vardir ama ya
1 Beğeni
Benim kayıt işlemlerini başlatalım patron siteye üye oldum
2 Beğeni
Sorun yok ben siyah severim ama tabi şirkettekini daa çok sevdim
Mod olma ihtimali yukeseldi resimdeki scania yazisida renkli cunki
Tir boyamasi plani varsa tavsiyem: yeni ve ESKI actros hernekadar scanianin yaninda bebek gibi kalsada
Burak34
Ağustos 28, 2018, 7:51ös
171
Hocam buradan istek atın sizi alalım
YigitE
Ağustos 28, 2018, 7:52ös
172
Biz bu şirkete kişisel dorse olmadan nasıl katılacağız Gözün kör olsun promods bee
2 Beğeni
Yeni profil resmim nasıl beyler? #RealRacing3
@YigitE
Promods : Aaa onumu goremiom naptin yigiiit
1 Beğeni
@HasanOfke @Burak34 gönderdıgı lınkten ıstek gonderırsenız cunku bız ekleme yapamıyoruz arac boyamaları ıcın mesaj atacam aramıza hosgeldınız hayırlı ısler bol kazanclar
@YigitE hocam kısısel dorseye gerek yok yıne gırıp kayıt olup ıs yapabılırsınız sıstem kayıt yapar seferlerınızı arac boyamada uygualrsınız sadece dorse uygulanmaz buyrun sızde
3 Beğeni
YigitE
Ağustos 28, 2018, 8:02ös
175
Ben şirketin dışarıya çalışan elemanı olucam o vakit Cidden bende tam şekilde olsun isterdim bekledim öyle katılayım diye ama sadece araç boyamalarını kullanıcam gibi görünüyor şimdilik. Uygulamanın sistemi çözdümde kendime çalışıyorum ama durum size geçmem yönünde yakında
3 Beğeni
beklerız hcoam her zaman :)))
3 Beğeni
Haydi hoşbulduk şu an Polonya’ya gidiyorum saman balyası yüküm var dönünce BM’deyim
3 Beğeni
hayırlı ısler sozlesme ıcın beklıyoruz
1 Beğeni
Reklam videosunu yeni seyredebildim ellerinize saglik
1 Beğeni
eyvallah kardesım tesekkur ederım
1 Beğeni
büyümeye devam edıyoruz @HasanOfke @aLoNeAnqeL19 @SFK Ailenin yeni üyeleri…
2ttag0SdHFV.jpeg)
1 Beğeni
arkadaslar son modda dorse camurlukta sıkıntı olmus soyledınız farketmemıstım kusura bakmayın
duzelttım guncelleyebılırsınız mesajda lınk
1 Beğeni
SFK
Ağustos 28, 2018, 9:09ös
183
başvuru yaptım valla ashdgfkas
2 Beğeni