BM Logistics "International Transport Services"

İyi eğlenmişsiniz.

• Allah izin verirse Map booster almak istiyorum baltık çıkmadan önce… Şu izni koparayım :sweat_smile:
6 Beğeni

Sayın patronum @blackmoon ; şirket olarak 1 000 000 kilometreyi devirmiş bulunmaktayız .Bize çiftlik aç maraban olalım,ırgatın olalım,üç bıçaklı pulluklarla dalalım abiii… :tractor: :tractor: :tractor:

9 Beğeni

Map booster’ı tam sepete ekleyecektim bir an durakladım. Ben napıyorum dedim. Sadece italya bana yeter yanına oyun almak daha mantıklı dedim ve İtalya + Dirt Rally aldım Hayırlı olsun :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

Murat abi sen iste sehir kuralim abi :)))) ellerinize saglik abi gercekten

3 Beğeni

Abicim yok böyle birşey bizim okulun işi gücü para ya aldıkları dönemlik 1000 TL aidat yetmiyormuş gibi ne yapmışlar biliyonuzmu… Okulun sosyal medya hesaplarını tüm velilere bit.ly üzerinden vermişler yok böyle birşey vallahi ya :smiley:

2 Beğeni

Havada güzeldi, biraz piknik yapalım dedik çimenlerin üzerinde.

Photo

10 Beğeni

yine sona yakın bir Wotr faciası ve gerilen sinirler çekilen alt f4

Özet

9 Beğeni

Sen hızını alamaz komşu çıftliği de sürersin :smiley:

8 Beğeni

Son konvoya katılımımı anlatmak istiyorum; saat 22 gibi geç pcye girdiğimden konvoyu yakalamak için aceleci davrandım milanodan beri konvoyu kovaladığımı zannediyordum telefondan canlı multi haritadan🤪 ama bi türlü bulunduğum konumda denk gelmemiz gerek kimsecikler yok😁 meğersem ben eu2 de konvoyda eu1 deymiş🤣

6 Beğeni

50.000 Km’den sonra "BabaRingo"yu bakim için servise bıraktık. Onun yokluğunda yolları aşınlamaya “Ehtiyar” ile devam edicez. Zor ama güzel olacak. :wink:

Ehtiyar

6 Beğeni

1.33 güncellemesi resmi olarak yayınlanmış, trucksbook şirket işlerini etkiliyor mu deneyen var mı acaba ? Ona göre yol yapacağım :smiley: :stuck_out_tongue:

3 Beğeni

bir iki gün bence bekle ama 1.33 için çalışır heralde sıkıntı cıkarmaz kaç gundur oyuna gırmedım ıcın bende bılmıyorum :slight_smile:

5 Beğeni

şimdi yük bıraktım çalışmıyor bende çıkayım bari boşuna hammallk yapmayalım :dagger:

4 Beğeni

1.33 resmi güncellemenin ilk fotoğrafıda benden gelsin o vakit o zaman :wink: Vakit yeni konteyner dorsesi vakti.

Bu arada 1.33 versiyonu için “Trucksbook” sıkıntısız şekilde çalışıyor.

Özet

6 Beğeni

Sana uydum 1.800km yol yaptım kaydetmedi Trucksbook :smiley: Ay bitseydi de öyle güncelleselerdi keşke.

4 Beğeni

Bence trucksbook 2 gün sonra çıkacak olan Baltic DLC’sini bekliyor, ondan sonra muhtemelen 1.2.3 sürümü gelecektir.

3 Beğeni

TruckersMp güncellense bari :smiley: baltic sea olayı da güzel oldu askere gitmeden oynayacağım :smiley:

3 Beğeni

Bu hafta herkes DLC’yi alabilirse Finlandiya’da HCT dorselerle konvoy yapabiliriz aslında.

4 Beğeni

Açıkçası HCT dorse hiç ilgimi çekmiyor :smiley: İtalya DLC’sinin yarattıği etki beklentisi vardı ama yayınlanan videolarda beklentiyi büyütmeyin demişler :smiley: Krone DLC ile ortak bir paket sunulursa alacağım o da eksik :smiley:

3 Beğeni

O konuda bende sana katılıyorum, zaten biliyorum ne olacağını fazla beklentim yok. almanya’da 60 fps alıyorsan DLC bölgesine girdiğinde bir anda fps 30-35 lere kadar düşecek, zaten bu son harita alışım, eğer 2019’da SCS grafik motoruyla ilgili bir şey yapmazsa istersen komple dünyanın DLC’sini çıkarsa almam.

4 Beğeni