Saat 9’daki yüklü teslimat için yıkandık cilalalandık. Berlin otel arkasına yanaştık. Şimdiden kazasız belasız bir konvoy olması dileğiyle.
acıl ısım cıktı plansız programsız ınsallah 9 a yetısecem sıze
başkanım rota yok mu ?
Bu arada iletişim için dc veya benzer bir şey var mı
@MURATKAPTAN67 berlinden aynı ülkeye yük alıp gidecekmişiz ( şehir fark edebilir ülke aynı)
Arkadaslar konvoy sayfasinda aslinda aciklama var
Herkesin yuku ayni cikmadigi icin arkadaslar oyundayken herkes yukune bakip ortak sehir ulke guzergah belirliyecez amac beraber yuk tasiyip birlikte olmak
Discord var mı beyler…
@TheSword yok. ama bakın eğer plan değişirde konvoy sohbeti dcye taşınırsa kapım herkese açıktır çok samimi söylüyorum
Sırf konvoy için 1.31>1.32>1.31 yaptım tekrar ama değdi. Çok uzun süre kalamadım kusura bakmayın. Yüreğinize sağlık
Konvoy’dan amatör kameramıza yakalanan anlar bunlar. Blackmoon ve BurakRef’den dahada iyi fotolar gelecek. Blackmoon Logistics olarak güven taşımaya tam kadro devam ediyoruz.
Ellerine saglik hocam guzel konvoydu
@SemtinAgbisi ellerinize saglik arkadaslar
bugun kı berlınden baslayan konvoyumuza katılan arkadaslara sonsuz tesekkurler ellerıne saglık guzel konvoy oldu hız yapmadan sakın saygılı bır sekılde bıttı berlın-kopenhang-Växjö- Jönköping-oslo-stavenger nerdeyse toplamda 2500 km lık bır yol yaptık… bır arkadas da katılacam demıs ama bız sefere baslarken counter oynuyordu
kimse artık
sefer sırasında her sey cok guzeldı son oslo dan stavengere bız 3 ksıı yuksuz sekılde @MURATKAPTAN67 a eskortluk ettık yollar tehlıkelıydı sonlara dogruda ıstıhbarat dogru cıktı ıkı delı onumuzu kestı ama yuke zarar gelmeden ayrıldık onemlı olan teslımatın sag salım varması…
pc de yuklemeler vardı gpu full kullanıyordum onun ıcın cok ıyı resımelr cıkmadı ama ıdare edın
sonrakı sefere kadar saglıcakla kalın…
Hiç sorma ya , beni baştan çıkarttılar , yoksa tır hazırdı
Süper konvoy oldu herkesin eline sağlık.Sp giresim gelmiyo artık Seferden kareler (7) olay budur.
En kısa zamanda bu konvoy’u tekrar etmeliyiz
Insallah hocam
arkadaslar trucksbook da soforlere bakıyorum ama süs olsun dıye katılanlar var ve olmuyor boyle en az 5000 dedık sırkette kalmak ıcın oda yapılmıyor
gecen ay 1000 km altında olanlar bu ayın 15 ıne kadar yıne 1000 altında olursa soylemek sızın sozlesmelerı fesh edılecektır
bm logıstıcs calısanlarına duyurulur…
Patrondan korkulur. Benim defter nasıl 5 defterde 5 sefer 25 km yi tamamlamaya çalışıyorum. Bana mantıklı geldi
Daha yeni dün %20 zam almışken hemen atılmam dimi patron.
@aLoNeAnqeL19 aslında yapılır guzel oluyor yuksek km lı seferler bugun 6.000 km lık yapacam fırsat bulrusam
@sparteam dünki araç hasarını dustukten sonra bakacaz duruma gore %20 mı demıstım
Evet. Yoksa %50 miydi. Bende hatırlayamadım patron.