buyuk ıhtımal bahsettıgın kodlar bunlar değilmi:
vehicle_paint_job_accessory : _nameless.2c8.c6ab.7410 {
mask_r_color: (&3f74b5dd, &3f2a511a, &3e1096bc)
mask_g_color: (&3f4816f0, &3f51c433, &3f234d6a)
mask_b_color: (1, &3e8645ba, 0)
flake_color: (0, 1, 0)
flip_color: (1, 0, 0)
base_color: (0, 0, 0)
wear: 0
data_path: “/def/vehicle/truck/daf.xf/paint_job/style2.sii”
2 Beğeni
YigitE
Ekim 5, 2018, 7:48ös
852
Aracı hazırlayıp otele yatırdık. Umarım yetişirim 20.00’a
1 Beğeni
sağol aga internet yoktu bugün yapıştırırım bu gece onları ben atölyedeyse daha iyi vallaha kendi kendine günceller
1 Beğeni
tmm sana kolay gelsin o zaman @MURATKAPTAN67
1 Beğeni
blackmoon:
ornek olarak
[details=“buraya baslık olarak tıklanacak bolge”]
buraya resım lınklerını yapıstırın
[/details]#
sondakı kareyı sılıp ama yapsıtıırın yoksa olmaz
başkanım şu dediğin olay biraz karışık en iyisi paylaşmayız mod falan resim mesim olur biter.
o olay cevaplarken en sagdakı dıslıye settıng bolumune tıklayın seceneklerden detayları gızle var oyle yapıyorsunuz aslıdna karısık degıl bır kere denesenız anlayacaksınız ben soylemek ıcın oyle yazdım sagolsun @Baby de konusunu paylastı zaten
Baby:
Bir kaç seçenek daha mevcut , aşağıdaki konudan ulaşabilir arkadaşlar.
Değerli SimülasyonPark üyeleri; Öncelikle,Lütfen yeni bir konu açmadan önce açmak istediğiniz konunun SimülasyonPark’ta olup olmadığına dair arama yapınız. Arama yapmak için!
Özet
Cuma cuma patron stavanger taş ocağına gönderirse adlı çalışmamız. Koca oğlan ve ben bayağı toz toprak olduk. Ama bu yükümüzüde sağ salim götürdük. BM LOGİSTİCS olarak güven taşımaya devam ediyoruz.
1 Beğeni
Başkan hız sınırını 100 değil de 90 mı yapsak?
1 Beğeni
trucksbookda sınır 100 oldugu ıcın yoksa aksam yolda duruma gore yaparız ayarlayamayı
YigitE
Ekim 6, 2018, 8:30öö
861
Akşama hazırlanan otopark güzelini koyalım şuraya
Çelik yelek giyerek açınız!
3 Beğeni
Konvoya katılma durumum belirsiz yine de son dakika işler değişebilir gelirim geçen sefer ki güzeldi oyun donmasaydı…
2 Beğeni
YigitE
Ekim 6, 2018, 10:42öö
865
MPde bi seder attım 0 km olarak gözüktü SPde sorun yok ama MPde böyle. Sorun ne olabilir
@YigitE Mp ye trucksbook’tanmı giriyorsunuz hocam ?
2 Beğeni
Araç Hazır… akşama umarım görüşürüz…
3 Beğeni
YigitE
Ekim 6, 2018, 11:45öö
868
Evet clientten giriş yaptım hiç yük yoktu uyudum sonra işler geldi aldım taşıdım. 0 km sonuç
1 Beğeni
Yine her zamanki yerimi aldım. Akşama kadar dinlenicez. Akşam görüşmek üzere.
4 Beğeni
Bir iki arada seferde yapabiliyor sacmalik internet kopuklugu save cokmesi gibi nedenlerden dolayi cok fazla auto save acinca km saymama gibi durum var
1 Beğeni