tabıkıde…
bugun kı mp ye katılan arkadaslara tesekkurler (@Burak34 @sparteam @niycin @HasanOfke ) ellerınıze saglık guzel sefer oldu berlinden-bergene
artık konvoylar 3-4 gun once bıldırılecek
buda sefer vıdeosundan kareler ıyı seyırler
Bunu nasıl öğrenebilirim?
hocam aslında cok bakmaya gerek yok 130 da gıtsen kabul edıyor ama yarıs kategorısıne gırıyor yanı 101 oldugu an yarıs kategorısıne gırdın
burdan butun kmlerı topla hocam sonuncusunu cıkar gercek surustekıyle karsılastır bellı olur
Şirkete bir zararı yoksa benim için bir sıkıntı yok.
Evet şimdi eylül ayı 25.000 km yi tamamladık. daf euro6 ve Scania S aracıma teşekkür ederim dinlensin çok çalıştı çok sevdim Dafımı ve Scaniamı emek verdi baya krone dorsede aynı şey geçerli. (25.000 çok yordu valla 20.000 idealdir gibime geliyor.)
Sıra geldi Ekim ayının Volvo Ve standart sogutucu dorseye seferlerimiz başlasın.(volvoda fena değil gaza bastınmı fırlıyor)
Bergenden Elazıga yolculugumuz başlasın. Edirneye @HasanOfke ye uğrayacaım çay içmeye sıkıntı olmaz değil mi
Bergenden Görüntüler Az ilerdeki meşhur yol çalışmasının bir sonraki benzin istasyonda dinlendim.
pardon yanlis mesaj olmus baska soruyu cevapladim yok hocam cok fazla olmadigi surece sikinti yok arada kaciriyoruz hepimiz hizi
Tamam patron. Bu konvoyu tekrarlayalım yine. Kalabalık olmaması da bence çok etkiliydi. Kalabalık olsa bu kadar keyifli olmazdı bence.
Belkide hocam zaten herkesin gelecegini sanmam ama yinede bi 10 kisi oluruz heralde keyifli oldu ama
Bence kalabalık olursak daha zevkli olur, trafik candır!
Bu sefer herkes birbirine vuracak, herkes birbirini sollamaya kalkacak, sonrasında iyice curcuna olacak. Fazla kalabalık iyi olmaz bence. Bugünkü kadro gayet harikaydı. Bu kadroya ek bir iki kişi daha katılırsa on numara konvoylar çıkar.
hocam herkes gelmeden tabı bılemeyız sırket konvoyu sonucta bu gunkü denemeydı ama artık kurallar uzerıne olacak sıstem bm logıstıcs aılesı olarak saygı sevgı cercevesınde hep beraber yürütücez bu sistemi…
tatile çıkdımdı :P:P:P geçmişler bu sefer vermem
Okuldan dolayı eylülde 20.000de patladık Bu ay 5.000 yapsam şükür
Siz Baltık çıkınca görürsünüz birinci kim
Emekli oldum ama sene sonunda Wotr’ ye böyle bir sistem gelene kadar yeniden işe girsem mi diye düşünüyorum,çok tatlı bir rekabet var çünkü
Sozle oluyormuydu icraat lazim bize kendim 13000 de kalmis biri olarak soyluyorum :)))
Bende 16 küsürde kaldım bu ay ne yazıkki