BM Logistics "International Transport Services"

güle güle kullan tatlı olmuş araç :smiley:

4 Beğeni

abi çok keskındı orda bir an önce geçip dönerim dedim ama dorseyı unuttum barıyere taktım :smiley: ama gıttıkce beraber dar yollarda yan yan kmlerı artırıyoruz ya büyük patlıyacaz bir gün yada rekor kıracağız senınle :smiley:

3 Beğeni
Özet

(upload://eC6CmuZ4W2Nu75ccJsthNcbnen3.jpeg)

Bunları daha önceden oynadığım yıl çekmiştim. 3’ü de Fotoğraf Atölyesi ile çekildi :sunglasses:

2 Beğeni

Bu paylaştığım fotolar bu konuyla alakalı değil ama ben yine de daha önceden oynadığım zamandaki tırlarımı göstermek istedim.

1 Beğeni

patron bu boyamaları aktif etmek için eskileri çıkartmamız mı gerekiyor?
indirdim mod klasörüne attım ama hala eskileri görünüyor?

3 Beğeni

Eskilerini silip, yenilerini mod klasörüne at, Sıkıntısız çalışıyor.

4 Beğeni

eyvallah… hemen bakacağım…

3 Beğeni

patron ellerine sağlık süper oldu emeğine sağlık …

yeni kaplamalarımızla hazırız…

Özet

4 Beğeni

İrsaliyemizi aldık düşeceğiz yollara :slight_smile: İngiltere Oban’dan selamlar.

Özet

6 Beğeni

@blackmoon abi ellerine sağlık mükemmel olmuş
Renkler Her An Değişebilir

Yeni Renklerle Sizlerleyiz

4 Beğeni

Güle güle kullanin arkadaslar

5 Beğeni

Interior efsane :slight_smile: :blush:

3 Beğeni

son hazırlıklar tamam sipariş ettiğimiz özel şirket dorsemiz geldi arkasına patron sağolsun yazdıracam

:smiley:

Özet

4 Beğeni

dün akşam 11 kişi ile yaptığımız bergen-palermo seferı hızlı hoş sohbetlı yıne bm ekıbı olarak kalıtelı bır buluşma oldu 11 kısı sirkete 39.200 km kattık…
3.600 km lık yol guzel geçti ellerinize sağlık arkadaşlar haftaya tekrar buluşmak uzere

Özet

6 Beğeni

Yine Yeniden Yollardayız ( Durmak Yok Yola Devam )

Özet

4 Beğeni

@blackmoon batron tüm dorse tasarımları için yapacakmısın bu boyama işini ?

1 Beğeni

oyun ıcındekı tum dorseler de geçerli bu boyama zaten yanı standart ve krone dorse ıcın…

2 Beğeni

Batron :joy: şu sfx için yardım eder misin müsait olunca

2 Beğeni

@blackmoon kron’da çıkmıyor hiç ama neyse
ben onu demek istemedim patron hani farklı tasarımlar varya dorseler ve çekiciler için
onlarada yapacakmısın

2 Beğeni

Krone da cikıyor yeniden dorseler icin olan linki indirip mod klasorune atin krone icin de calisacaktir diger kaplama cesitlerini degistirmeyecem suan vakit pek yok olursa ileriki zamanlarda degistirecegim

2 Beğeni