Her seferinde istediğim şeyi verdiği için max + v-ray ikilisinden inatla vazgeçmiyorum. Diğerleri ekmek arası turşu gibi gereksiz bir tat bırakıyor.
hidromekte iyi gider aslında ![]()
masayı çalmışlar hemen
Hello bro, how are you?
Awesome work bro ![]()
![]()
Full support ![]()
Selamlar,
Şu ana kadarki tasklar dağınık ama güzel ilerliyor. Sürekli rotasyonlu çalışıyorum bir bakıma faydalı çünkü her bir taskın kendi içinde unutulmaması ya da güncellenmesi gereken yöntemleri var. Şu an harita üzerinde çalışmaya devam ediyorum, harita en önemlisi. Kolay, basit ve zevkli iş.
Daha detaylarını vermediğim onlarca özellik var projede, duyurmak için şimdilik erken. Discord sunucusu açıldığında bunlar da yavaş yavaş gün yüzüne çıkacak
Şimdilik arayı çok soğutmamak adına haritadan bir ekran görüntüsü paylaşayım.
Vay be abim fotoğraflara bakılırsa gerçekten efsane birşey bizi bekliyor…
Discord sunucusuna bu yıl sonu gelmeden geçme ihtimali var mıdır?
Discord en erken 1 sene sonra açılır muhtemelen henüz orayı besleyebilecek içerikler yok. Kağıt üzerinde de olsun istemiyorum o yüzden çalışmalar bitene kadar açmayacağım.
Hello bertan as i know you developing this game for mobile and pc, can you tell us which development going to be first mobile or pc?
Judging this map update seems to be like for a pc, its very well detailed or im wrong?
Hey @Avni_Sabedini
I’m developing for both. The image is for mobile so yes it’s detailed ![]()
Abi tiktokta gördüm…
Oyunda hem araba hemde tır olacakmış karakter özelleştirme araçtan inip binme vesaire en az 4 ram isteniyormus doğru mu bu bilgiler? Ve oynanış videosu varmış doğru mu
Yeni oyunla ilgili gelişmeler doğrultusunda; Bertan Baday, Mesut Kocaker ve Ozay Öztürk’ün yer aldığı ekip tarafından geliştirme sürecine yeniden başlanmıştır. Proje, Mobarco Studios çatısı altında yürütülmektedir. Oyunla ilgili sitede bir konu açılmış ve ayrıca bir Discord sunucusu oluşturulmuştur.
Oyun ismi Roadlife Europe: Truckers olarak belirlenmiştir.
Güncel resmi gelişmeler ve duyurular Discord sunucusu üzerinden paylaşılacaktır. İlgilenenlerin sunucuya katılması önerilir.
discord açıldı mı Türkiye’de
evet sunucu açıldı.
sizin discord açıldı onu biliyorum Türkiye de discord engelli vpn olmadan girilemiyor onu demek istedim ![]()
ha yok hala vpn ile giriyoruz ![]()
Kamyonu yere yakın sürmeyi çok severiz ve daha karizma duruyor aynı doğan SLX tofascilar gibi bu oyuna havalı süspansiyon sistemi şart gelmesi gerekiyor basıklık bir zevk meselesi lütfen havalı süspansiyon sistemi geldiği zaman videosunu cekermesin saygı değer Bertan kaptan lütfen rica ediyoruz senden ![]()
![]()
![]()
Yağmur detayı mükemmel yapılmış özellikle kamyona damlayan su tanecikleri ve o suyun ön camdan aşağıya doğru akması ve aracın gövdelerin den şu damlamasi gerçekten çok ince detaylı bir iş muazzam gerçek hayattaki yagmur fizikiyle aynı bir şey Allah razı olsun senin bu başarılı performansin ile güzel oyun çıkacak PC oyunlarını bile geride bırakacaktir biz buna inanıyoruz yeterki oyunu geliştirmeye devam et bu yağmur damlacıklarınin sesi kokpit içinden de duyulması gerekiyor mesala tırın çatısına düşen o şahane sesler dışardaki sesler normal zaten önemli olan iç kokpit sesi