14 mayıs’ı bekleyin muhtemelen illionis dlc ile birlikte gelecek diye tahmin ediyorum
yok hocam dlc ile beraber salmazlar öncesinde gelir illaki, west balkans çıkmadan kısa bir süre önce man tgx çıkmıştı benzer olay olur bence
1-2 güne çıkar büyük ihtimalle. Son kontroller yapılıyordur.
Chicago blog’unda VNL’in içinden görüntü paylaşmışlar. Çarşamba günü geliyor artık, üst üste iki gün yayın olacağını söylemişler. Elektrikli VNR’da vardı o unutuldu gitti nedense.
E-VNR da geliyorr
Arkadaşlar yeni volvoda yeni iç mekana dikkatli bakın yeni iç aydınlatma uygulanmış gibi koltuk ve direksiyon tarafına bakın ne demek istediğimi görürsünüz
Şu bebeğe bir bakın. ![]()
materyaller uyumlu olsada daha aktif edilmemiş bence,çünkü hala kara kuru bi görüntü mevcut
Yeni VNL çok iyi olmuş. Motor sesi çok güzel. Gece sürüşlerinde içeride mavi ambians aydınlatması oluyor. Dijital ekranı FH6 ile benzer olduğu için yabancılık çekmiyorum sürerken. Direk 5 tane alıp garaja attım her seçenek olsun diye
Elektrikli VNR unutuldu gitti dedim direk onuda eklediler bugün cevap olarak ![]()
tabii bizim fakir oyunda böyle şeyler yok
araç mükemmel… iki uzun sürüş sonrası bırakasım gelmedi
sürüş keyfi güzeldi… güzel olmasında motor seslerinin şaşılacak derecede güzel olması büyük etki ediyor. motor seslerinde önemli gelişmeler yaşanmış belli ![]()
Motor sesi Renault T ye son güncellemeyle gelen yeni motor sesiyle aynı. Ama evet motor sesi çok iyi geliyor kulağa.
Çok tuhaf bir durum var. İki araçta DLC olarak gelmiş. İkisi de oyunda görünüyor. Buraya kadar bir sorun yok. Fakat DLC Gezgininde görünmüyorlar. Steamdb’de Free on Demand olan dahil hepsi hala bilinmeyen olarak gözüküyor. Mağaza aramasında da yoklar. İlginç.
Unknown olarak çıkmış olabilirler.
muhtemelen build atlamamak için öyle kaldı, akşamki güncellemeyle düzelir sanıyorum, aşağıdaki bağlantılar aradığın yeni vnl ve vnr sayfaları
dosya boyutlarıyla doğrulayabilirsin

https://steamdb.info/app/4583640/
https://steamdb.info/app/4626270/
ve galiba free on demand etiketine de güvenmeyeceğiz
Evet boyutlar tutuyor. SCS’nin garip işleri…
Hala unknown haldeler. Ya değiştirmeyi unuttular ya da steam sayfası için onay bekliyorlar.
![]()