ATS - Texas Sefer Etkinliği #CruisingTexas - WoTR

Kurallar

American Truck Simulator’da World of Trucks bağlantılı bir profile sahip Harici Sözleşmeler veya Harici Pazar kullanarak, topluluk hedefi, Teksas’taki herhangi bir şehre veya şehirden kargo teslim ederken 125.000.000 mil (201.168.000 km) yol kat etmektir.

Bir oyuncu, 15 farklı Teksas şehrine veya bu şehirlerden bir teslimatı tamamladığında, kişisel hedeflerine ulaşacaktır.

World of Trucks profilinizdeki Seyir Defterinizi kullanarak son teslimatlarınızın bu koşulları karşılayıp karşılamadığını kontrol edebilirsiniz.

 

Ödüller

 

Kişisel Ödül: 29 Teksas şehrinden 15’ine veya bu şehirden kargo teslim eden oyuncular, kişisel bir World of Trucks Başarısı ve güzel bir Horned Lizard temalı ATS kamyon boya işi Steam envanter öğesi kazanacaklar.


Topluluk Ödülü: Topluluğun Teksas’taki herhangi bir şehre veya şehirden teslimatlar sırasında 125.000.000 mil (201.168.000 km) sürme hedefi karşılandığında ve oyuncu kişisel hedefine de ulaştıysa, asılı bir Lone Star Longhorn süs Steam envanter öğesi alacaklardır.


Özel Ödül: Harici Sözleşme veya Harici Pazar işi Austin şehrine veya Austin şehrinden, kabin aksesuarı olarak kullanılabilecek bir Armadillo pelüş oyuncağı kazanacaksınız!

6 Beğeni
3 Beğeni

2 Beğeni

ne zaman bitecek bu ?

16 Ocak’ta

1 Beğeni

Topluluk hedefi tamamlanmıştır. Toplululuk ödülünu almayı unutmayınız.