Ats Steam profil kaydını bulamıyorum

Arkadaşlar profilimdeki steam cloud tikini yanlışlıkla kaldırdım. Şimdi oyuna girdiğimde profilimi göremiyorum. Nereye gitmiştir nereden bulabilirim yardım lütfen

c de steam, userdata içinde 270880 klasörü var onunda remote klasöründe profil duruyordur bunu kaybetmediysen, belgelerimde atsnin steam_profiles (ensonyedeklenensürüm).bak içindeki profil klasörünü kopyala geri gelip normal “profiles” klasörüne yapıştır, oyun onu görür tekrar steam clouda bağlarsın kaldığın yerden devam eder

1 Beğeni

Teşekkürler deneyeceğim

Bu dediğinizi yaptım, profili açıp oynayabiliyorum sorun yok ancak profilde steam cloud pasif halde. Aktif yapıp onaylayınca bu sefer de oyundan atıyor. Cloud’u altif edemiyorum.

mod kullanımı olmuşsa eşitleyememiş olabilir, çakışma durumu vardır, steam uygulamasından cloud kapalı olabilir, hatırlayabildiğim çözümüm yok, bir önceki .bak profillerinden birinede geçebilirsin, bundan sonrası deneme yanılma yöntemi olur ancak eldekindende olabilirsin sorumluluk kabul etmem :smiley:

1 Beğeni

Neyse şimdi böyle devam edeyim. Belki betadayım diye yapıyordur. Eyvallah :raising_hand_man:t2:

1 Beğeni

çözülürse yaz durumu başka sorun yaşayanlara yardımcı olur unutma burayı :slight_smile: , geçmiş olsun.

1 Beğeni

Betadan kaynaklanıyormuş. Tam sürüme geçtikten sonra cloud’u aktif ettiğimde çalıştı. Şu an bir sorun yok. Bu sorunu yaşayanlar tam sürüme geçip steam cloud’u aktifleştirebilirler.