ATS - Oklahoma Sefer Etkinliği #CruisingOklahoma - WoTR

Wild Stampede

Oklahoma’nın resmi devlet hayvanı olan ve Sooner State tarafından korunup kollanan güçlü bizonun gücünü kucaklayın. Bu Wild Stampede boya işi size sisin içinde rehberlik etsin ve evcilleşmemiş bir güçle yolunuzu açsın.


Black Swallowtail

Oklahoma’nın güzel siyah kırlangıçkuyruğu sadece resmi eyalet kelebeği değil, aynı zamanda eyaletin bitki yaşamını ve ekolojisini desteklemek için de önemlidir. Bu altın rengi Siyah Kırlangıçkuyruk’u kabininize asın ve yolculuklarınızda yolunuzu aydınlatmasına izin verin.


Honey Bee Plush

Oklahoma’nın tarımı için hayati önem taşıyan ve 30 milyon yılı aşkın süredir olağanüstü bir tozlayıcı olan bal arısı, eyaletin resmi böceğidir. Uzun yolculuklarda sevimli Bal Arısı Peluşunu yanınızda gezdirerek bu minik doğa harikasına değer verin.

3 Beğeni
2 Beğeni

Kurallar

American Truck Simulator’da World of Trucks bağlantılı bir profille Harici Sözleşmeler veya Harici Pazar kullanarak, topluluğun hedefi Oklahoma’daki herhangi bir şehre veya şehirden kargo teslim ederken 111.000.000 mil (178.637.184 km) sürmektir.

Bir oyuncu 10 farklı Oklahoma şehrine veya bu şehirlerden bir teslimatı tamamladığında kişisel hedefine ulaşmış olacak.

Etkinlik için tüm işlerin her birinin en az 100 mil (161 km) veya daha fazla olması gerekir.

Son teslimatlarınızın bu koşulları karşılayıp karşılamadığını World of Trucks profilinizdeki Günlük Defterinizi kullanarak kontrol edebilirsiniz.

Ödüller

Kişisel: Oklahoma’daki 10 şehre veya şehirden kargo teslim eden oyuncular kişisel bir World of Trucks Başarısı ve Wild Stampede temalı güzel bir kamyon boya işi Steam envanter öğesi kazanacak.

Topluluk: Oklahoma’daki herhangi bir şehre veya şehirden yapılan teslimatlar sırasında 111.000.000 mil (178.637.184km) sürüş topluluk hedefine ulaşıldığında ve oyuncu kişisel hedefine de ulaştıysa, asılı bir Siyah Kırlangıçkuyruk süsü Steam envanter öğesi alacaklardır.

Ayrıca size eşsiz bir hediyemiz var. Oklahoma City şehrine veya buradan herhangi bir Harici Sözleşme veya Harici Pazar işi alırsanız, bir kabin aksesuarı olarak kullanılabilecek bir Bal Arısı Peluşu kazanırsınız. Bal arısı resmi devlet böceğidir, bu yüzden onu uzun yolculuklarda yanınıza alması için mutlaka davet etmeyi düşünmelisiniz.

3 Beğeni

Aka bu etkinlikler beni sinir ediyor yahu!
Herhalde etkinlik için toplamda15 belki daha fazla teslimat yaptım bugün belki 4 tane teslimat yaptım bir tanesi geçerli sayıldı ve hala istenilen 10 teslimatın 9 tanesini yapabildim.
Yani geri kalanlar sayılmadı.
Etkinlik seçeneğinden ''Sözleşmelere göz at ''kısmından yük seçiyor,teslimatı yapıyorum,her bir yük 100 milden fazla ,her biri başka başka şehirler fakat kabul edilmiyor.
Kabul edilmeyecek yükü niçin oraya koyuyorlar.
Zaten World Of Truck yükleri için Yük Piyasası kısmında '‘Harici Sözleşmeler’'den yük alınabiliyorken niçin etkinlik adı altındaki bu eziyete maruz bırakıyorlar.
Mümkünse buradaki arkadaşlar SCS’nin resmi siteleri(blok ve sair) üzerinden bu sinir bozucu durumu da belirtirlerse sevinirim.

Ben yaparken hiçbir sorun yaşamadım tek seferde bitirdim yani 10 teslimatın 10 taneside sayıldı. Her teslimat Oklahoma nın 10 farklı şehrine olacak şekilde yaptım.

“Harici Sözleşmeler” den al o zaman. Çoğu kişi öyle yapıyor zaten.

111.000.000 olmuş arkadaşlar. Toplum hediyesini almayı unutmayın.

1 Beğeni