Yakında çıkacak olan American Truck Simulator’ın New Mexico eyaletini satın alma üzerine bir anket yapıyoruz.
Evet çıkış haftasında
Hayır
İndirim zamanında
Ankete arkadaşlarınızı da davet etmeyi ihmal etmeyin. Anket paket çıkış yapana kadar güncel kalacaktır.
Baby
Eylül 10, 2017, 9:02ös
2
Oyumu kullandım fakat birazda fiyata bağlı
Kamsci
Eylül 10, 2017, 9:02ös
3
Direk çıktığı gibi alıp fransa gibi hiç gezmeden bırakacağım
1 Beğeni
Kamsci
Eylül 10, 2017, 9:07ös
5
Dursun lazım olur kafasındayım zaten konvoylarda filan geçiyoruz ama şuan bile hala fransada bir çok şehir keşfedili değil
1 Beğeni
YigitE
Eylül 10, 2017, 10:54ös
6
Sharemods sağolsun yolumuzu buldurur inşallah
Scs Software’in çıkaracağı herşeye yeminliyim açıkçası alma konusunda çünkü alternatif olarak rakibi yok bu da herşeyi satın almam konusunda beni yeminli yapıyor
1 Beğeni
Tabiki almayacağım. Çünkü ATS yok
Mrbass
Eylül 11, 2017, 6:10öö
9
oyun olsa indirimdeyken alırım
gampue
Eylül 11, 2017, 7:01öö
10
ATS yi az oynasamda DLC yi alirim
Antes
Eylül 11, 2017, 7:06öö
11
Açıkçası ATS çıktığı ilk gün aldım ama sonradan bütün hevesim kaçtı, açıkçası bundan sonra ATS’ye bi yatırım yapacağımı düşünmüyorum.
ATS’ye map konusunda çok hevesliyim ancak tırlar sıkıyor yav.
(Türklerin büyük bi bölümünü temsil ettim)
1 Beğeni
Antes
Eylül 11, 2017, 7:42öö
13
Merak ettim, bunun nedeni klasik model avrupa tırlarını kullandıktan sonra uzun burunlu amerikan modellerine geçmekten dolayı mı yoksa çok az sayıda çeşit olmasından dolayı mı ?
dlc ile oyunuda alıcagım . sadece atmosferi felan görmek için.
Mci61
Eylül 12, 2017, 7:41ös
16
Hem New Mexico hem de İtalya için para biriktirmeye başladım. Başka birşeyler almamak için zor tutuyorum kendimi
Anında cıkar cıkmaz alcagım
SCS’nin çıkaracağı herşeyi alacağıma dair yeminliyim tabiki de şaşmaz sınırsız kaynağı mevcut bende