ATS - Missouri DLC (Ana Konu)

3 Beğeni
1 Beğeni
1 Beğeni

Bloglar.
DLC Sitesine gitmek için tıklayınız.

image

3 Beğeni
2 Beğeni
2 Beğeni
3 Beğeni
3 Beğeni
2 Beğeni
1 Beğeni

2025’te çıkacak

1 Beğeni

İyi olmuş bu sene çıkmaması, ATS’ye çok harita ve kamyon getirdiler yetişemiyorum oynamaya.

1 Beğeni

tamam missouri orta/doğu yakası eyaleti biliyoruz ama paylaşılan şehri google haritalarda aratınca new york ve floridaya bir şey kalmadığını daha net anladım. şu iowaları louisianaları atlatsaydık bi.

1 Beğeni

Onlardan sonra birde dakotalar var asıl büyüklük olarak bı onlar kaldı sonrası hep küçük eyaletler

1 Beğeni

Bence onlardan önce Kanada’yı getirecekler.

1.53 betasında kanadaya gizli yolların bulunmasına ek olarak;

bu videoya konu olan canlı yayın ağustos 2023’te yapılmış ve pavel ta o zamanlardan ‘‘oyunun ismini tüm amerika kıtasındaki yerlerin oyuna gelebileceğini bildiğimizden bilerek us truck simulator yerine, daha geniş bir yere atıfta bulunan american truck simulator yaptık, dolayısıyla rhode island taraflarına gelmeden önce 1 ya da 2 kanada eyaletini ekleyebiliriz’’ demiş. yani 1.53 açık betasına gizli kanada yollarının eklenmesinden çok öncesi varmış ben bu güncellemede ortaya çıktı sanıyorum. new yorktan önce kanadayı göreceğiz demek ki.

1 Beğeni

O bir yada iki dediği şeyde muhtemelen British Columbia olacak. Bir yerde duymuştum SCS Alaskada getireceklermiş ne kadar doğru bilemem ama Alaska için British Columbia şart geçiş için. Ama mevsimler gelmeden Alaskanın gelmesi ne kadar mantıklı ? Sonuçta Alaska karlı bir bölge.

2 Beğeni

Yeni bir harita ve yeni volvo vnl gelirse tadından yenmez fh6nın dashboard görünce heyecanlandırdı açıkcası