ATS | MACK Pioneer™ [Ana Konu]

5 Beğeni

MACK PIONEER GELİYOR!

image

2 Beğeni

4 Beğeni

aynayıda koyduk demek için koymuşlar, çok kötü duruyor.

Arkadaşlar neden yeni kasa aynasız Amerikan TIR’larında analog ayna da koyuyorlar? Çok çirkin ve anlamsız duruyor bence (Kenworth T680 yeni kasa gibi).

1 Beğeni

Sanırsam bunun bir açıklamasını SCS forumda mı ne yapmışlardı. Hatırladığım kadarıyla Amerika’daki kurallar tamamen bir kamera sisteminin yanında analog ayna bulundurma zorunluluğu olması gerekiyormuş. O yüzden üst kenarı kesik aynalar (T680’deki gibi) var.
İnternette bulduğum açıklama ise ABD’de henüz kamera ayna sistemleri tek başına yasal olarak aynaların yerini tamamen alamıyor. Federal Motor Carrier Safety Administration (FMCSA) ve diğer düzenleyici kurumlar, analog aynaları zorunlu kılıyor. Bu nedenle üreticiler, kameraları ek destek olarak sunsalar da klasik aynaları kaldırmıyorlar.

1 Beğeni

Scs birşey paylaşmamış demekki sırasını bekleyecek

Yetişmemiş olabilir. Aynı anda birden fazla şey yapılıyor. Saygı duymak gerek. Ben hâlâ bilinmeyen DLC’nin bu araç olduğunu düşünüyorum. Yoksa neden 5 ay boşu boşuna beklensin…

1 Beğeni

Lansman ile beraber gelecek araçlara genelde öncelik tanınır gerekirse ellerindeki projeler yavaşlatılır ve bu projeye ağırlık verilir. Olabildiğince erkenden tamamlanıp hazır hale getirilir ve çıkış için hazırda bekletilir. Bilinmeyen DLC 5 aydır güncelleme almıyor bu yüzden Mack Pionner olma ihtimali var fakat dün ve bugün çıkmaması kafa karıştırıyor ve herhangi bir yeni araç ile ilgili ipucu, easter egg yada diyalog geçmediği için bilinmeyen DLC nin Mack Pionner olma ihtimalini düşürüyor. Ben hala bu bilinmeyen DLC nin Freightliner eCascadia olduğunu düşünüyorum çünkü Aralık 2024 de yapılan özel canlı yayında oyun içi fotoğrafı gösterilen tek araç eCascadia. Şuan için çıkmaya hazır bildiğimiz tek araç eCascadia.

Bilinmeyen DLC Mack Pionner değilde Freightliner eCascadia ise 5 aydır çıkmamasının sebebi belkide ATS haritasının elektrikli araç alt yapısının uygun olmadığından kaynaklanıyor olabilir. Belkide tek seferlik işte aracı çıkarmak istemiyorlar belkide elektrikli şarj istasyonları ile beraber çıkış yapacak örneğin 1.55 ile belkide artık sona yaklaştık ve öncesinde ATS de şarj istasyonları çıkış yapacak. Zaman göstericek bakalım hayırlısı.

1 Beğeni
Bilinmeyen Araç DLC’sinin hangi araç olabileceğini düşünüyorsunuz?
  • Mack Pioneer
  • Freightliner eCascadia
  • Başka bir dizel araç
  • Başka bir elektrikli araç
0 oylayan

https://x.com/MackTrucks/status/1909951994988523937

Belki açıklanmıştır ama ben yinede açıklayım. Amerika’da aynasız araç üretmek yasaktır. Kurallara göre mirrorcamda olsa normal ayna bulundurma zorunluluğu var. O Amerikan yüzden tır üreticileri hem mirrorcam hemde geleneksel normal ayna kullanıyor. Bunu bir tesla cybertruck videosundan öğrendim.

Belkide bir pickupdu. Pickupda geleceği tahmin ediliyor.

ATS ye gelecek bence en yakışıklı tır nedersiniz :slight_smile:

5 Beğeni

yeni vnl gelirse en yakışıklısı o olur :smiley:

1 Beğeni

T680 den sonra belki. :melting_face:

7 Beğeni

bir volvo fanı olarak babaya haksızlık edıyorsun

1 Beğeni

Ben onu çok beğenmiyorum :smiley:

1 Beğeni

Olmamış hocam

Tipi falan pek umrunda değil, sesi en azından idare eder seviyede olsa. Yeni Cascadia’yı bu yüzden hiç süremedim :grinning:

1 Beğeni