arkadaşlar bir şey deyicem bence geriye sadece freightliner ,westernstar,sterling,nicola,cat ağır taşıyıcı çekici ve bide eski tırlar çeşit çeşit gelirse iyi olacak
acaba bun dan sonra boyle dlc seklındemi gelecek acaba scs neler planlıyor olabilir sizce?
bugün yeni bir video çekmeye fırsat olmadı zaten dün gece SiSL ile canlı yayın yapmıştık baya da sürdük
yarın çekmeye çalışıcam bu akşam SnowRunner var
ats deki tırlar hep dlcymiş gibi geliyor zaten sıkıntı yok yine bedava gelicektir
Ama bunun özel sayfası var diğer tırlar sadece kütüphanede görünüyordu belki bazı modelleri ücretli getirebilirler
merak ettiğim için soruyorum mack anthem de interior ışığı var mı?
Scs’nin yaptıgı hiçbir araçta interior ışığı yok olmaz olamaz.
tamamdır arda sağol yanıtın için o zaman selçuk abinin interior ışığını kullanırım teşekkür ederim tekrar
Arkadaşlar dün selçuk abi mack anthem yapay zekaya eklendi dedi yolda görenler var mı bana hiç denk gelmedi.
Birde selcuk aksam canli yayinda bunlari soyledi mack yaparken baska araclara ugrasiyorlarmis acaba bu yil freightliner cascadia ve western star trucks international LT 9900I yeni volvo vnl de tabi cikabilirmi?sizce!!!
Hayal olacak ama Tesla Semi gelirse yüzyılın şoku olur
Bence bir dahaki tır cascadia olur ve 1.38 den önce gelmez adamlar yeni tırları oyunda yenilik yapıp öyle veriyorlar son iki tır büyük güncellemelerden sonra geldi. 1.38 e kadar yeni tır beklemeyin ayrıca daha mack anthem yeni geldi uzun süre kullanıp tadına bakmak lazım belki bir ihtimal tırlar 6 ayda yapılıyormuş 6 ay ve ya 7 ay sonrada gelebilir.
ben demin oyundaydım görmedim
Bu vardı zaten çöp kamyonu selçuk abinin dediği normal mack anthem paket olarak bütün olarak eklendi dedi.
Selçuk Abi oyunun kim bilir hangi versiyonunu oynuyor, onun oyunda Idaho da vardır. Geliştirici sürüm ile public sürüm farklıdır. Adam çıkıp Idaho şöyle böyle demez ama trafikte Mack’i gördüyse herkese gelmiştir şeklinde düşünüp demiş olabilir. Bir sonraki güncellemede eklerler.
Yapıyor arada öyle ufak şeyler
ats ye yine ne güncellemesi geldi?
kerata
Mack anthemin kenarlarındaki beyaz ışığı sarı yapmışlar başka yenilik görmedim.