Arkası biraz ama mack in bence olayı o, ön taraf bana göre yeterince aydınlık zaten kabin ışıkları açınca insan kadranın şıklığından kendini alamıyor
Modellerme, sesler yerinde ve dediğimiz gibi bu sefer olmuş. Gerçekte tavan kısmında ambiyans ışıkları mevcut. NG Scania modelindeki gibi opsiyonel olarak eklense hem tavan boş gorunmeyecek hemde hoş bir görüntü olabilirdi. Yanlız tavana bir sunroof yakışırdı Mack yetkilileri
Hakkaten sesleri, uğultuyu vs böyle bir canavara başarılı şekilde aktaran ekibi alnından öpmek istiyorum.
Ben bayıldım valla süper olmuş mavi ışıklarına ayrı bittim scs tır olayını artık bitirmiş süper yapmışlar
yayın sonu
Anthemle, Sacramento winnemucca arası gidin Sierra Nevada haritasında, hem o güzergah muazzam hem Mack.
ya bu ne saçma oyun 40 dk ugraştım galeri yok simülasyontürk youtubeda winnemucca’da ki galeriden aldı oraya gittim yok illa etkinlikte,yeni araçta bir aksailik çıkar 40 dk çöpe gider.yoksa canlı yayındaki galeri mod muydu : D
public betadamısın kanka
araç sacramento ve yakima şehrinde kardeşlik
Evet vites tuşlarına animasyon koymamışlar ama bence asıl sıkıntı jake brake kolu.
Bildiğim kadarıyla çoğu Amerikan çekicisinde retarder yok, onun yerine jake/engine brake kullanıyorlar. Mack Anthem’de de jake brake var. (direksiyon arkası sağ kol) Ama o kolu retarder kolu yapmışlar. Ş İ tuşları ile yukarı aşağı hareket ediyor, Motor freni kademe arttırma-azaltma tuşlarına basınca animasyon çalışmıyor.
Her şeyi gerçekçi yapmalarına rağmen şu retarder olayından kurtulamadılar, eski kasa W900’de bile retarder opsiyonu var. Yani opsiyon olarak olsun tabii oyun sonuçta ama gerçekçi gelmiyor. En azından retardersiz transmisyon seçtiğimizde o kol jake brake animasyonu ile çalışsaydı
Olması gereken o, hata değil yani. Genel olarak Amerikan çekicilerinde cam ile ayna arasında epey boşluk var, Anthem’de bu daha da fazla. Tek monitör kullanıyorsan 60 fov’da ekranı sağa sola çevirerek ya da sadece kaput aynalarını kullanarak oynarsan en gerçekçi deneyimi yakalarsın.
Sağolun bilgiler için elbette gerçekte olması gereken o ama şuana kadar ats ye gelen hiç bi tırda böyle bi sorun yoktu oda tırın yapısından kaynaklı anlaşılan neyse koltuk limitini kaldırınca bi tık daha iyi oldu.Sol aynayı görmeden oynayamam.
Ben LoneStar da aynalara alıştığım için mack anthem de bu konuda sıkıntı çekmedim LoneStara göre Mack Anthemde iki eksik var gördüğüm birincisi B tuşuna yani motor frenine bastığımda tuş çalışıyordu ve ışık yanıyordu Mack Anthemde bu yok birde LoneStarda Dorse freni kolu vardı ve çalışıyordu Mack Anthemde birde bu yok aracın iç kısmı çok güzel sanki birazcık LoneStara göre karanlık olmuş gibi geldi belkide en pahalı iç tasarımı aldığım için belki bunda öyle gözüküyordur 2019 model fabrika çıkışı orjinal aracın birebir aynısı yapmışlar gece mavi ışıklarına bayıldım dış tasarımı ve Mack Anthemin boya paketi güzel olmuş araç sürüşü ise LoneStara göre birazcık daha gerçekçi olmuş gibi geldi bana sonuç olarak ben sevdim scs tır olayını çözmüş seneye Cascadia tırı gelirse bundan daha süper olacağını düşünüyorum scs nin eline sağlık.
lonestar ve anthem fark edebilir ikiside ayrı araç iki araçtada aynı tuşlar aynı kollar aynı özellikler olacak diye birşey yok
Ben eksikleri söyledim sadece
arsaay7 sen bence grafik ayarlarına gel ışıklar devredışı kalmış onu yüksek yap
Dorse freni kolu var, direksiyonun altında kaldığından görmemişsindir. Sarı kırmızı park freni butonlarının sol tarafında.
B tuşu dediğin jake brake ise o da var, direksiyonun hemen arka sağındaki kol ama onun animasyonunu jake brake’e göre değil retarder’e göre yapmışlar ş i tuşları ile hareket ediyor.
Teşekkür ederim kardeşim o kadar baktım ama göremedim akşam bir daha bakacağım.