ATS | MACK Anthem [Ana Konu]

eski veya yeni cascadia gelebilir mack’ten sonra

1 Beğeni

Cascadia daha sıcak, daha yeni geliyor. Ancak Daimler’den lisans alması gerekiyor en az AB Volvo gibi sıkıntılı bir firma :smiley:

2 Beğeni

Scs ramazan aktivitesi yapması lazım :slight_smile:

https://www.instagram.com/p/B_XxFMGq6xF/?igshid=1kwsze3o5qdsr

https://www.instagram.com/p/B_XshoCBVuk/?igshid=eah91ifv4czk

8 Beğeni

World Of Trucks Oruç Events falan mı yapacak adamlar :slight_smile:

2 Beğeni

Yapsın ne var yılbaşı gelince hemen yapıyorlar bundada yapsın erzak filan taşırız :slight_smile:

1 Beğeni

World of trucks’da colorado’nun ekran kapak fotorafi mack anthem beyler

12 Beğeni

Onlar Müslüman değiller ki yapsınlar :sweat_smile:

1 Beğeni

O değil fotoğraftaki yol çok efsane duruyor öyle yollar çok varsa baya güzel olur dağın kenarında dar yollarda sürmek çok iyi olur

1 Beğeni

Yarın akşam emektar tırım 163.269 mil yaptığım lonestar ım ile son yolculuğumu ilk başladığım spokane şehrine yapıp kendisine veda edeceğim. Yeni bir şehir gelince belki tırı Selçuk abiye verebilirim. Sonra efsane mack antheme geçiş yapacağım. :slight_smile:

4 Beğeni

Geliyor Gelmekte Olan, Tahminen 10 Saat Kaldı… :gem:

1 Beğeni

Sabah saatlerinde gelmez. 20 saat falan var bence.

1 Beğeni

Verdik ya siparişleri 10 Saate bir 10 daha koy bence :slight_smile:

2 Beğeni

Yarın akşam 6 veya 7 gibi gelir her zamanki güncelleme saatlerinde.

2 Beğeni

Şu an prag da saat tam olarak 20:45 yarin bizde 7 di civari gibi gelir galiba​:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

9 Beğeni

Hayırlı akşamlar arkadaşlar, Allah için biri bana söylesin Bu Mack ne zaman gelecek? birde nasıl gelecek. Normal dlc olarak satın mı alacağız yoksa sıradan bir güncelleme ile oyuna mı gelicek?

atsde araçar ücretsiz dlc olarak gelmekte. yani güncelleme ile desek aynı şey. yarın akşam saatlerinde çıkması bekleniyor.

eyvallah hocam teşekkür ederim.

1 Beğeni

tamam sen de gel

3 Beğeni

arkadaşlar mack tır galeri yerlerini soran olursa diye buraya bırakıyorum. internetten 2 siteden baktım aynı yerleri gösteriyor.

• Sacramento (California)
  • Pendleton (Oregon)
  • Yakima (Washington)
3 Beğeni