ATS | MACK Anthem [Ana Konu]

2018 olması gerek. Mack in yeni modelidiye biliyorum

28 ine kadar yavaş yavaş tanıtacaklar…

Hem SnowRunner hem Mack 28 nisanda :smiley:

Galiba Pavel reis, karşı atak yapmaya çalışıyor bunun tesadüf olduğuna inanmıyorum :smiley:

5 Beğeni

@HasanOfke ye kur yapıyor olmasınlar :sweat_smile:

1 Beğeni

Sabırsızlıkla beklenen Mack Anthem çekicisi American Truck Simulator için resmen duyuruldu. Oyunun 5. markası ve 7. çekicisi olacak olan Anthem, 28 Nisan 2020’de bir güncelleme ile yayınlanacak. https://www.simulasyonturk.com/american-truck-simulatorin-mack-anthem-cekicisi-28-nisanda-ekleniyor/

7 Beğeni

steam’de yayın yapıyorlarda araç modelleme olarak volvo gibi sanki :dagger:

2 Beğeni

Video 1080p ama bitrate’i düşük. Kaliteli video ya da fotoğraf olmadan kesin konuşmamak lazım ama bence interior oldukça iyi görünüyor.

5 Beğeni

Yayın linki:

1 Beğeni

2018 model, ama 2017 sonu gibi satışa çıktı.

bu arada reklamında oynayan köpüşü de görmüşler iyisinden mama ile

3 Beğeni

Gerçeğindeki kokpit görkemi yok gibi

1 Beğeni

Şu 6 gün geçmez şimdi

Geliyor gönlümün efendisi darısı cascadia a hepimize hayırlı olsun yalnız garajımda yer yok 180 tırım var en son aldığım tırı satmam gerekecek. :slight_smile: ats steam da canlı yayın var şu an mack anthem ile sürüş yapıyorlar.

1 Beğeni

Scs biraz gaza bastı araç konusunda sanki.:grinning:umarım yıl sonundada bir araç daha gelir.en azından atsnin bir eksik yönü kapanıyor yavaş yavaş.

2 Beğeni

Aynen. Freightliner da geldikten sonra oyunda 6 farklı çekici markası olacak ve harita büyüdüğü için oynamamak için bir sebep kalmayacak. :slight_smile:

5 Beğeni

29 unda da çok yakından O 2 1998 meteoru geçecek, sapma yaparsa sıkıntı :smiley: Ona göre gelir gelmez alın kullanın, son gün olabilir :D:D

Tırın kalitesi mi kötü ne yada grafiklerde mi sorun

cool yansıtma kalitesi kötü ve bende baktım mack antheme boyalar kötü gösteriyor olabilir ayrıca 3d cad çizili model

cool oyunun modeli gayet iyi anthem modu ile aynı gösteriyor ama bir fark var çok polygon kullanılıyor optimasyonda kasıyor diğeri optimize edilmiş scs modeli kaliteli boyalar hariç

Mack anthem’den sonra bu araç geliçek galiba forum böyle diyor

https://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=178&t=254836&start=1290

9 Beğeni