| Biliyorsunuz sanal şirketlerde km sıralaması oluyor ve bazen kendimizi hayatsızca şirketimiz bu ay birinci olsun diye yol yaparken buluyoruz. Ben de hem single playerde hem de multiplayerde yapay zekaya gitmesi kolay ve sürüşü yormayan rotalar oluşturmasını ve kolaydan zora doğru sıralamasını istedim. Daha tecrübeli abilerimiz ablalarımız başka rotalar eklemek isterlerse ya da mevcut rotalarda önerileri olursa onları da dinlemek isterim.
Not: ATS, ETS 2`ye göre çok oynanmıyor ülkemizde ama onun da sevdalıları var biliyorum. ![]()
KM KASMALIK KOLAY ROTALAR:
-
Sacramento (CA) → Chicago (IL) I-80 ~3.400 km Çok kolay Tek otoyol, en az şerit değişimi
-
Phoenix (AZ) → New Orleans (LA) I-10 ~2.900 km Çok kolay Çöl + Gulf ovası, minimum şehir sapması
-
Barstow (CA) → Fort Smith (AR) I-40 ~2.900-3.000 km Kolay Mojave çölü, New Mexico/Teksas step
-
San Diego (CA) → Great Falls (MT) I-15 ~2.500-2.600 km Kolay Utah tuz düzlüğü, hafif dağlık kesim var
-
Las Cruces (NM) → Billings (MT) I-25 → I-90 ~2.600-2.700 km Orta Tek şerit geçişi var (Buffalo, WY civarı)
Finalde
**km kısımlarında biraz sapmalar olabilir
ATS Profilim: Kullanıcı profili | TrucksBook