Arkadaşlar Merhaba;
Öncelikle Sizlerin Desteğinize İhtiyacımız Var Kafamda Çok Soru Var Monitör Tarafında Asus Mu Yoksa Msi Mı Sizce Hangisi Daha İyi
Rica Etsem Bana Bu Konuda Yardımcı Olabilirmisinz?;
Arkadaşlar Merhaba;
Öncelikle Sizlerin Desteğinize İhtiyacımız Var Kafamda Çok Soru Var Monitör Tarafında Asus Mu Yoksa Msi Mı Sizce Hangisi Daha İyi
Rica Etsem Bana Bu Konuda Yardımcı Olabilirmisinz?;
32link msi mag var ana monitör olara kullanıyorum sıkıntısı yok. gayet her şeyde on numara büyüklükte görüntü veriyor. hem yüksek hem geniş. 1080p de açsan oyunu 2k da açsan büyük gösteriyor. ultrawide olarak msi optix mpg 34inch var hala boşta duruyor.
bence 34lük mag alsan daha iyi. verdiğin linklerdeki ürünlerin fiyatları çok yüksek başka yerlerde farklı fiyatta olabilir. yok 500hz yenileme falan filan gereksiz işler ne yapacaksın?
Hasan Hocam Senin Monitörün Aynısı Alıcam Ama Yok
bendekiler eski üretim aynı büyüklükte yenilerini atmışsın zaten
O Zaman Ben Bunu Alayım Hasan Hocam Birde Seninki Gibi Ortombo Standını Alayım Birde Olur mu Öyle 40 İnçh Msi Monitör Ortombo Standına Olurmu Ki Hasan Hocam??
@HasanOfke MSI MAG 342CQR E2 34 inç 180Hz 1ms UWQHD Adaptive Sync VA Kavisli Pivot Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR
Yoksa Bumu @HasanOfke Hocam
va panelden mümkün mertebe uzak dururdum. simülasyon oyunlarında ips veya oled daha tatmin edici olur. esporcu olsan tn veya va olabilir diyecektim ama ortombo standı vs. dedin. ayrıca va panelli olan kavisli monitör, tavsiye etmem.
34 inç, ips/oled, kavissiz bir monitör bulursan o daha iyi olur. ips olan 40 inç bence gereksiz büyük.
@HasanOfke Hocam Eğer Müsaitsen Senin Monitörü Bi Atabilirmisin Buraya Komple Çekip Standla Beraber Birikte
Hocam öncelikle böyle gidersen çok kafa karışıklığı yaşarsın. Öncelikle kaç inç tercih edeceğini, kaç hz alacağını netleştir. 25k’ya da monitör var listede, 50k’ya da.
Örneğin sistemin geri kalanı nedir, 500 hz alsan kullanabilecek misin? Eğer kullanamayacaksan 500 hz’lik bi monitör gereksiz masraf olacaktır.
Listede 1080p monitörde var, 4K OLED’de var, satıcı sadece gaming gen falan garip bi liste olmuş, Asus ve MSI takıntısıda var belli. En iyisi techolay ve technopat gibi forumlara maks bütçenizi belirterek konu açın, burada kimsenin güncel monitör pazarını takip ettiğini düşünmüyorum, orada güncel indirim yada modellere göre yardımcı olurlar.
Ben ediyorum.
@OzerCebeci önce kafanda ne görmek istediğini belirlemen gerekiyor;
Bu ve bunun gibi çok soracağın soru var. Senin listende nerdeyse her çeşit ekran var. Hepsi birbirinden farklı, hepsi için farklı güçte sistem lazım. Yardım için buralardayım.
özer reis hasan abi dışındaki kimseye yanıt vermiyor ![]()
Valla öyle yav ![]()
![]()
![]()
Nvidia için 5000 süper serisini bekliyorum 5070 5070 Ti Yada 5070 Süper yada 5070 Ti süperi bekliyorum
Tercihim Asus Yönünde çünkü oradaki çalişan biri Asus mu yoksa Msi diye sordum bana Asus dedi Msi iyi değil dedi Msi göre Asus Rog strip daha iyi dedi
Biraz pahalı ama olsun Asus Rog strix Alicam gibi
Bunlardan birini alıcam o kesin artık
Asus’ta çalışan birine bu soruyu sorarsan, tabii ki Asus der.
Multiplayer odaklı oynayacaksan, XG248QSG alabilirsin, singleplayer takılacaksan eğer XG27AQDPG alabilirsin. Madem, kesin olarak bunları düşünüyorsan. Bana sorarsan singleplayer için XG27UCDMG öneririm.
peki ben kendime hazır sistemde düşünüyorum 5000 serisinden 5070 5070 ti 5070 süper 5070 ti süper asus hangisini alayım yada hangisi daha iyi amd ryzen 7 yada 9 alıcam da bu konu hakkında da bilgi verir misiniz ban;
yok hayır gaming.gen.tr deki adama sordum o söyledi asus daha iyi diye msi dan