Askeri Havacılık

Fox three🤙🏻

2 Beğeni

Ram on😎

1 Beğeni

Keşke zamanında F35’e para vermek yerine Dassault Rafale, Eurofighter Typhoon, Harrier ve Saab Gripen vs. alsaydık F 16 ve F4 leri acil durumlar için kenara koyardık daha sonra F 35 i alıp bunlarla birlikte hürjet ve tfx ile birlikte iyice hava kuvvetlerini güçlendirirdik. Sonra şu fcas ve tempest projelerine girip 6. nesil uçaklarla iyice güçlenirdik baykar tb 2 ve gelecek olan tb3 ve mius ile daha güçlenirdik

Aslında Tempest projesine girmek için hala çok geç değil. Birleşik Krallık zaten projeye yeni ortaklıklar bulma peşinde. Bunun dışında ilk başta saydığım uçakların arasından bir tek Eurofighter mantıklı, ancak bizim F-35 projesine dahil olduğumuz zamanlarda Eurofighter projesi çok sallantıdaydı. Yani projenin ne yöne gideceği, iptal edilip edilmeyeceği belli değildi.

Eurofighter birim maliyeti ve bakımı açısından çok pahalı bir uçak. Onun yerine diğer ülkelerden ikinci el F - 16 ve belki olursa F - 15 almak daha mantıklı geliyor.

american @Alpiinoo

2 Beğeni

Twilight zamanı en sevdiğim mis gibi atmosfer.

1 Beğeni

02-1109 tanıdık geldi mi? :wink:

C-17nin bir kez daha nasıl güçlü olduğunu hepimiz gördük.

Kabil’deki uçuş sonrası uçuş ekibi küçük bir tedaviye alındı. Gördükleri manzaralar sonrası. Uçağın indiğindeki hali içler acisiydi… O gear bay, iniş paterni…

Washington’daki mcChord AFB’ye bağlı bir C-17

5 Beğeni

Tankersiz bir evren düşünemiyorum.

2 Beğeni

growler again :call_me_hand:

2 Beğeni

@HasanOfke awww :sunglasses:

1 Beğeni

Kuzeyden Keşif Harekatında Incirlik.
NFZ için taxi yapan Viper.

4 Beğeni

amerikancı alpino incirlikte mi takılıyor :smiley:

4 Beğeni

:alien: Black Hawkci ruhum bana seslendi.

2 Beğeni
3 Beğeni
3 Beğeni

AAAAAAA Flying Barrel HAAAAA

images (86)

Not’ efsanedir :wink:

2 Beğeni

Dün gece Adana Galerya’daki 69-7501 Kuyruklu RF-4ü ziyaret ettim :slight_smile:
Küçüklüğüm aklıma gelmedi değil. Az sesini çekmedik. Yalnız uçağın genel olarak hâli mükemmel, her hangi bir grafiti, çöp vs. yok. Tabi motor, kamera yok. Lastikler Petlas :smiley:

4 Beğeni

@Alpiinoo :dash:

3 Beğeni
2 Beğeni