ARMA Reforger (ana konu)

Bohemia Interactive, ARMA 4 duyurusu yapmaktan şu aşamada kaçınıyor ancak yıllardır geliştirdiği Enfusion Engine yani kendilerine ait oyun motoru artık tamamen ortaya çıktı. Daha önce kendilerine ait olan Enforce Engine ve Real Virtuality Engine isimli motorlar birleştirildi ve yepyeni güçlü özelliklerle donatıldı.

ARMA 4 duyurusu ileride gelecek. Ama sadece Arma kafasıyla düşünmeyelim çok kapsamlı işler için geliştiriyorlar.

7 Beğeni

Çok güzel, umarız iptal olmaz. Dört gözle bekliyorum.

2 Beğeni

arma 4 geliyor

Bohemia Interactive tarafından 17 Mayıs’ta yeni Arma’nın duyurulacağı açıklandı. Sonunda Enfusion Engine ile geliştirilen yeni Arma oyununa kavuşacağız.

6 Beğeni

Bazı mecralarda söylenenlere göre yeni engine ile yapılmış ismi de arma reforger olan bir demo sürüm duyurulabilirmiş. yeni bir Arma oyunu oynamak muhteşem olacağa benziyor.

Reddit üzerinde paylaşılan resim ve pdf dosyası ile 17 mayısta tanıtımı yapılması beklenen Arma Reforger ile alakalı bilgiler sunulmuş. Doğruluğu tartışılır lakin sahte olduğunu sanmıyorum. Reddit Linki

1 Beğeni

öyle çıkar zaten tanıtılan motor görüntülerinde ortam aynı
80’lerde geçme fikrine sevinsek mi üzülsek mi bilemiyorum.
dlc’ler mis gibi götürecekler :smiley: neyse salı akşamı özel haberler ve videolar başlar yakın takibe alırız.

1 Beğeni
3 Beğeni

Yazıları yayınladıktan sonra ilk videolara geçeriz. Ani olması garip aceleleri var. :smiley: Rakipleri belli eğer erken erişimde sıkıntı yoksa rahat rahat oynanıyorsa yürür gider ama hala bazı eski Arma özelliklerine sahip.

https://www.instagram.com/p/CdqxAZKNGJY/

1 Beğeni

şu an 12.535 kişi anlık oynuyor

Squaddan devam ya ARMA 4 gelene kadar.

Grafik 10/10 lakin karakter fiziklerini beğenmedim bir garip geldi. Oyun şu anki haliyle Squad’ı anımsatıyor benzerlikler var.