Arkansas DLC - American Truck Simulator [Ana Konu]

ATS haritalarına çok yüklendiler satışlar ne kadar bilmiyorum ama başarım alanların yüzdesi az. İnsanlar aldığı haritada bütün şehirleri bile keşfetmiyor.

3 Beğeni

nebraskayı alalı 6 ay oldu geçen gireyim dedim 2 şehir keşfetmişim, yarısını gezdim sanıyordum bi de

3 Beğeni

Çarşamba’dan sonra Arkansas yayını için hazır olun. Key de istedim çekiliş de yapabiliriz. :smiley:

5 Beğeni

Arkansas geldi. Bu akşam farklı bir olay yok. Yemek yiyip yayın için hazırlanıcam.

Ormandan manuel tomruk yüklemeye odaklanırız.

3 Beğeni

YAYIN: TSİ 17:00

DLC ÇIKIŞ VE ETKİNLİK BAŞLANGIÇ: TSİ 20:10

3 Beğeni

“The Arkansas DLC for American Truck Simulator releases on Steam at 7:10PM CEST today!”

çıkış saati 20:10

Forest Machinery DLC Update

Özet

Ayrıca, Arkansas’ın piyasaya sürülmesiyle birlikte Forest Machinery DLC’sinin ücretsiz bir güncelleme alacağını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Ormancılık ve tomrukçulukla ilgili birçok endüstriye sahip olan bu şirketler, genellikle çok sayıda ağır hizmet tipi ekipman ve araca ihtiyaç duyarlar; bunlardan birini bu DLC’de yeni bir kargo olarak getirmekten heyecan duyuyoruz!

Ormancılık Skidder’ı tanıtıyoruz, kesilmiş ağaçları kesme alanından işleme veya yükleme için merkezi bir yere taşımak için kullanılan özel bir makine. Genellikle kütükleri orman zemini boyunca sürükler, kütükleri sabitlemek için bir kablo sistemi veya bir kıskaç kullanır. Skidder’lar, özellikle engebeli veya engebeli arazilerde keresteyi verimli bir şekilde taşımak için gereklidir ve büyük ölçekli kerestecilik operasyonlarında ağaç hasadı sürecini kolaylaştırmaya yardımcı olur.

Ancak hepsi bu kadar değil, çünkü bu DLC’nin sahipleri kamyon kabinleri için oyun içi markamız 'OWL’dan bazı kabin aksesuarlarının da keyfini çıkarabilecekler! Koruyucu Kulaklıklar, bir kupa ve yol tabelası temalı asılı bir kabin eşyası dahil! DLC sahiplerinin bu ağır hizmet tipi makineyi bu ücretsiz güncellemeyle Arkansas ve ötesinde taşımanın tadını çıkarmasını umuyoruz.

Yayında bu hafta pek çok duyurunun olacağıını söyledi. Ayrıca beklenmedik şeyler de duyurulacak ve malum yılbaşı yayınına da birçok şey bekliyor.

3 Beğeni

6.05$'dan çıktı. Acaba Bundle falan olur mu?

Arkan-saw diye bir bundle mevcut içinde forest machinery + arkansas olan bir paket, şu anlık steam’de gözükmüyor biraz beklemek lazım gibi

Olur çok pahalı şu an yaklaşık 4 dolara çıkar

Forest Machinery DLC’sine sahipseniz 5,44$ oluyor. Bu fiyata aldım ben.

1 Beğeni

Nebraska’dan sonra pahalı çıktı bu bundle da bile

konsolu duyuracaklardır

@HasanOfke

Konsola geldi diyelim Playstation ve Xbox, Steam gibi envanter sistemine sahip değil diye biliyorum. Etkinlikleri yapanlar ödülleri nasıl alacak? Böyle bir sorun var ortada aslında.

ATS’deki haritaların hızına yetişemiyorum, bununla beraber 4 tane almadığım harita oldu. Neyseki bundle yapıyorlar fiyat bir nebze düşüyor. Etkinlikle gelen ödülleri satıp birazını bedavaya getirmekte bir seçenek ama ETS 2 kadar yüksek fiyata gitmiyor burdaki ödüller.

Bence CS’ye başla. Ordan gelen kasaları sat. Onlarla al.

2 Beğeni

CS’de ücretsiz olarak düşüyormuyor heralde 15$ vermek lazım başlangıç için. War Thunder’daki tanklar Steam’de satılsa 200-300$ edecek tank var ama kendi pazarında satıp premium hesap veya tank/uçak/gemi/helikopter/kasa anahtarı gibi şeyler alınabiliyor. Bana harita paketlerinin yarı fiyatını çıkarsa yeter ama önce kendi fiyatını amorti etmesi gerekecek.

Para vermek gerekiyor mu bilmiyorum ama her hafta bana minimum 0,60$ getirisi var. Az gözükebilir ama onlafı toplayıp satınca iyi para birikiyor.