Arkansas DLC - American Truck Simulator [Ana Konu]

Arkansas duyuruldu

2 Beğeni

keşke ets haritaları da bu kadar sık duyurulsa, daha kuzey iskandinavyanın resmi duyurusu bile yok

4 Beğeni

ATS lobisi olarak mutluyuz :smiley: gönül isterdi Louisiana ile birlikte bir paket olsaydı keşke neyse teker teker devam.

ATS’de haritaların hızına yetişilmiyor. Tam hepsini aldık derken Oklahoma, Kansas, Nebraska ve Arkansas çıktı başımıza. Arada bir dorse pakedi de çıksa güzel olur sadece Lode King var elimizde.

Tüm eyaletlerde yollar prefablar neredeyse aynı olduğu için scs okadarda zorlanmıyor

1 Beğeni

Ben Arkansas duyurusunu es geçtim, bir harita DLC’sini bu kadar erken beklemiyordum. Sıra da bozuldu. Tanıtım teaser’ın da eyaletten çok ortam, doğa ve çevre seslerine odaklanılmış. Seslerde daha fazla çeşitlilik var, zaten güncellemesi geleceği söylenmişti. Sene sonunda hangisinin hangi sırayla yayınlanacağı belli olur.

4 Beğeni

eskiden ats de eyalet değişince çok hissederdik bundan dolayı hatta ats ortam konusunda ets den çok önde derdik, fakat şu son 3 dlc duyurusunda birbirinden bir fark ben hissedemedim zerre de heyecan merak uyandırmadı bende. geçenlerde gaza gelip oklahomayı almıştım 1-2 gün oynayıp bidaha oyuna bile girmedim. artık o eski ortamları merak etme gezme isteği bende uyanmıyor ( belki benle alakalıdır son zamanlarda sim oyunlarından uzaklaştım iyice ) fakat ets de west balkans ile artık ortamları ats’dekinden daha fazla hissedeceğiz gibi geldi bana ne kadar yavaşta geliştirilse ets ilk göz ağrımız :smiley: hadi artık bi hor çıksa bi kuzey isk. duyur ey scs :smile:

2 Beğeni

çünkü Rocky Dağlarının büyüsü bitti. artık Great Plains denilen ve Amerikan ekonomisinin bel kemiği, çiftçiliğin dünyadaki en büyük ambarlarının ve besiciliğin, filoların merkezleri olan düzlükler başladı. Arkansas’la bu biraz değişecek, biraz da Nebraska ile. sonra Florida’ya kadar düzlük,. ABD’nin batısını Rocky’ler şekillendirir. size sıkıcı gelmesinin sebebi dediğiniz gibi benzemeleri gayet tabi normal. gerçek tırcıları dinlerseniz, onlqr da heryer aynı der. oyuna komplike bakılmalı, elbette doğuya gidildikçe Coast to Coast ruhu canlanacak. batı sahillerinden alıp Desert Nevada akabinde Rocky’leri tırmanıp, uçsuz bucaksız arazileri, çiftlikleri geçip yemyeşil bir orman koridoru arasında Florida’ya ulaşma zevki “bütünsel” bakıldığında hiçbir şeye değişilmez.

8 Beğeni

miami florida new york zamanları oyunu hayal bile edemiyorum hele new york :smiley:

1 Beğeni
2 Beğeni
1 Beğeni

Bu tarz bloglar da gelecek için birkaç bilgi yatıyor, aslında.

2 Beğeni
3 Beğeni
2 Beğeni

https://twitter.com/SCSsoftware/status/1756710434281783529

videosu.

Park alanlarında tırdan inip (kısıtlı da olsa) çevre ve araç ile etkileşim olmadıktan sonra tüm yerler bana aynı geliyor. Sadece enter’a bas ve uyu. (Kaç saat dinleneceğine dahi karar veremiyorsun.)

Umarım yeni oyun motoruna geçtiklerinde bunu eklerler. Senelerdir tırın içinde mahsur kalmış gibiyiz. Yahu bari yan koltuğa ya da yatağa geçip oradan etrafı izleyebilelim oda yok :slight_smile:

2 Beğeni

işte ben size onu vadediyorum ama kimse sallamıyor

3 Beğeni

Yeni oyun değil render(işleme) motoru gelecek.