Araç özellillerini değiştirme ve modelleme hakkında

Değerli Park sakinleri, herkes bu simülasyonu zevk almak vaktini en iyi şekilde geçirmek için kullanıyor. Onun için lütfen sorgulamak yerine çözüm odaklı olursak daha iyi olacağını umuyorum.

Sorunuza gelirsek sadece “Araç gücü” konusunda yardımcı olacağım. Araç modelleme için işin ehli üyeleri @bertan06-@emre54 gibi kişilere danıştığınızda seve seve yardım edeceklerdir.

Hangi aracın hızını daha doğrusu “Tork” değerlerini arttıracağınız SCS dosyasını WinRar uygulamasıyla açın ardından def/wehicle/truck/aracın markası/engine dosyasından herhangi bir motor seçeneğini notepad++ veya Not Defteri ile açın öncelikle ETS2/ATS: SII Dosyalarını Uğraşmadan Çift Tıklayıp Açmak - YouTube videodan yardım da alabilirsiniz. Sii dosyalarını düzenleyen bir kaç işlemi yapmanız gerekecektir.
Not defteri, Notepad++ ile açtığınız dosyadan resimdeki gibi basit bir işlem ile istediğinz aracın motor gücünü arttırabilirsiniz.(İndirdiğiniz “Yüksek Tork Gücü” Modlarının da bu yöntemle değiştirebilirsiniz. Ancak düzenleme izni yoksa lütfen yapmayın. İyi vakit geçirmeniz dileğile…

11 Beğeni