American Truck Simulator - Wyoming DLC [Ana Konu]

pavel amcaya bak :d

29 tl hayırlı olsun :smiley:

1 Beğeni

E 29 tl yazıyordu ?

2 Beğeni

patlatamadılar :d

Wyoming tamda tahmin ettiğim fiyatta çıktı. Yalnız…
Wyoming: 29 TL
Steam Cüzdan: 28,30 TL
:sweat_smile:

5 Beğeni

29 TL’ye çıkış yapmıştır.

3 Beğeni

aldım, indiriyorum hadi bakalım :slight_smile:

21.44 tl bende bir de gelecek olan 29.10 tl var sen düşün :joy:

Sırf etkinlik için aldım.

1 Beğeni

Alırsam bende öyle alacağım hem haritada eksiklik olmasın diye :blush:

Wyoming şehirlerin baş harflerini küçük yazmışlar. Diğer eyaletlerde hep büyük harf ile başlıyor.
Rock Springs’de de alt çizgi var.

4 Beğeni

Yayında baş harfleri büyüktü. Ufak bir güncellemeyle hallolur. Yine de böyle çıkması ilginç. Hiç olmamıştı.

“Görünüşe göre son birkaç saat içinde çok fazla satın alım girişiminde bulundunuz. Lütfen tekrar denemeden önce bekleyiniz.” dlcyi satın almak isterken böyle diyor ilk bir eror verdi sayfa sonra işlemi iptal ettim sonra bu yazıyı demeye başladı kaç dk beklemem lazım?

Aldım iniyor, LT’de oynamamistim iki ilk birden :sweat_smile:

Nemiro kankam hemen Key’imi atmış , Cansın Bro :wink::raised_hand_with_fingers_splayed:

:zipper_mouth_face: :smile:

3 Beğeni

“Rusya DLC çıkmadan oynadım !! YOK ARTIK :scream: (clickbait değil)”

3 Beğeni

önce hesap detaylarından Satın alma geçmişini görüntüle listende başarısız veya bekleyenler iptal edilirse sorunun çözülür, beklersen en az 72 saat kalacak, birden fazla olanı durdurup bir tanesini satın almayı tekrarlarsan indirim uygular ödeme sayfasına yönlendirir.

Yeni tır ilk defa ilk görüntüler!! Başka yerde yok :nerd_face:

2 Beğeni

American Truck Simulator için :bison:Wyoming DLC yeni harita genişletmesi çıktı! Türkiye’de Steam fiyatı 29 TL olarak belirilenmiş ve fiyat değişikliği olmamış. 10 şehrin bulunduğu Wyoming eyaleti için yüzlerce millik yol ağı geliyor.

https://www.simulasyonturk.com/american-truck-simulator-icin-wyoming-dlc-yeni-harita-genisletmesi-cikti/

Öğlenden sonra “modlarla” videosunu çekeriz dün akşam girdiğime bin pişman oldum.

11 Beğeni