Gözünüz blogda olsun demişler. Yayının ortasında da eyaleti resmi olarak duyururlar muhtemelen. Kasıma da Texas kaldı.
vay be wyoming de geliyo ondan sonra çok büyük dedikleri eyalet gelecek. texas ya da montana.ama gönül texastan yana
Anlık
Wyoming zaten cepteydi bize Texas’la gelseydi keşke scs
Bugünkü blog yazısı sadece Wyoming eyaleti için değildi aynı zamanda Texas yazısı da diyebiliriz. Çünkü bizzat Pavel Sebor ve diğer SCS Software çalışanları tarafından bahsedilen 2021 yılında gelecek olan o gözü korkutan kocaman eyalet, kuzeyde Montana’nın yerine Wyoming eyaletinin gelmesiyle güneyde Texas oluyor.
Zaman ne de hızlı geçiyor değil mi ??
İşten geç çıktım anca eve gelebildim demek yayındaki teaser wyoming eyaletiymiş, çok beğendim şimdiden hepimize hayırlı olsun
Sırayla gidecekler demiştim bi ara ve kesinleşti, texas daha sonrasına kaldı
montana dan sonrası ardarda gelecek zaten çok iyi oldu valla.
Konusu açılmış, hayırlı olsun.
Aracın fren sesleri mi değişmiş yoksa bana mı öyle geldi acaba?
Öyle gelmiştir öyle:
Bakalım sıralama tutacak mı
Herşey böyle başlamıştı…
Allahım teaser videosunu 1 saat ets 2 oynadıktan sonra görmek… Büyük göz pavel sal biz ets oyuncularını…
Bufalolar nedense bana far model gibi geldi
@HasanOfke ah ah ne günlerdi be demek ATS ye sıçradı bizon teşkilatı
American Truck Simulator’ın 2021 yılında çıkacak olan Wyoming DLC’si şimdiden ortaya çıktı. Başkenti Cheyenne olan Wyoming eyaletinin bayrağında da yer alan Bizonlar kullanılarak bir video hazırlanmış.
https://www.simulasyonturk.com/american-truck-simulator-wyoming-dlcsinden-ilk-teaser-geldi/
unlike butonu istiyoruzz !!!
Wyoming eyaletini bekleyenler için iyi gelişmeler olabilir…