American Truck Simulator - Wyoming DLC [Ana Konu]

image

4 Beğeni

Steam başarımları 2 hafta önce açıldı.
Bir sonraki blog yazısı tahminimce bir game play olabilir.
Alternatiflerim ise Texas, Heart of Russia veya (1.42 ile ilgili bir haber düşük bir ihtimal de olsa).

2 Beğeni

Gameplay? Texas? Rusya? 2022 de çıkması bekleniyor, hangi haritanın dlc sinde bu kadar çıkmasına zaman varken gameplay videosu yayınlanmış :smiley::smiley:

Bir sonraki wyoming bloğu büyük bi ihtimal yol ağı ve harita olabilir çünkü wyoming wyoming olalı böyle anlatım görmedi yerlisi kadar bilgiliyiz scs sayesinde. Anlatacak bişey kalmadı çünkü

Sanırım Texas ve Rusya için gameplay değil blog kısmını kast etti. Wyoming’in 2. oynanış videosu gelebilir dedi. Ben böyle anladım şahsen. Yanlışsam düzelt. @Hercules

Bir de ATS’de 2, ETS 2 için 1 bilinmeyen DLC’miz var. Onu da unutmayalım.

1 Beğeni

@Abdullah_Yorulmaz , Yunus’un mesajını okuduktan sonra ben

3 Beğeni

artık kısmet bakalım ne zaman duyurulacak… duyuru sonrası bir de yayınlanma süresi var maalesef.

1 Beğeni

Tdk den destek alman umuduyla :smiley:

8 Beğeni

Bu dlc yi önemseyip bekleyen kaldı mi hakikaten :smile:

5 Beğeni
6 Beğeni

Bu fotoğraf harici çok bir önemi yok bu bloğun.

9 Beğeni

SiSL ile Wyoming yayını artık kesin…

8 Beğeni

Kişisel düşünceme göre Texas 2022 ilkbaharı gibi çıkacak, bu yüzden de bu DLC’nin çıkışını kasıtlı olarak geciktirdiler.

8 Beğeni

Uzun bir aradan sonra merhaba…
Paylaşılan Wyoming’in haritasında dikkatimi çeken tek şey şimdiden Montana için hazırlanmış 2 tane yol olması…:grinning:
Ve çizdiğim haritayla nerdeyse benzemesi :grinning:
Bir de Alpine Truck Stop olması, bakalım nasıl bir yermiş :grinning:

8 Beğeni

Her DLC’nin gameplay videosunu izleyen ben, Wyoming video bildirimi gelince kapattım direkt. O kadar heyecanı kaçtı ki.

1 Beğeni

Wyoming in haritası çıktığına göre haritaya onuda ekleyelim :slight_smile:

18 Beğeni

MSFS’de Wyoming Jackson Hole Havalimanı var. Haritaya göre Jackson şehrinin sağ üstüne çıkan yolda olması gerek. Müthiş bir ortam muhtemelen uzakta bir meydan görürüz. Eğer olursa ATS-MSFS :smiley: aynı anda gösteririm.

7 Beğeni

34 yıl sonra bütün amerika haritasını tamamlanmış olur fazla bişey kalmadı new yorktan yük alıp seattle a gitmeye :smiley:

1 Beğeni