Steam başarımları 2 hafta önce açıldı.
Bir sonraki blog yazısı tahminimce bir game play olabilir.
Alternatiflerim ise Texas, Heart of Russia veya (1.42 ile ilgili bir haber düşük bir ihtimal de olsa).
Gameplay? Texas? Rusya? 2022 de çıkması bekleniyor, hangi haritanın dlc sinde bu kadar çıkmasına zaman varken gameplay videosu yayınlanmış
Bir sonraki wyoming bloğu büyük bi ihtimal yol ağı ve harita olabilir çünkü wyoming wyoming olalı böyle anlatım görmedi yerlisi kadar bilgiliyiz scs sayesinde. Anlatacak bişey kalmadı çünkü
Sanırım Texas ve Rusya için gameplay değil blog kısmını kast etti. Wyoming’in 2. oynanış videosu gelebilir dedi. Ben böyle anladım şahsen. Yanlışsam düzelt. @Hercules
Bir de ATS’de 2, ETS 2 için 1 bilinmeyen DLC’miz var. Onu da unutmayalım.
@Abdullah_Yorulmaz , Yunus’un mesajını okuduktan sonra ben
artık kısmet bakalım ne zaman duyurulacak… duyuru sonrası bir de yayınlanma süresi var maalesef.
Tdk den destek alman umuduyla
Bu dlc yi önemseyip bekleyen kaldı mi hakikaten
SiSL ile Wyoming yayını artık kesin…
Kişisel düşünceme göre Texas 2022 ilkbaharı gibi çıkacak, bu yüzden de bu DLC’nin çıkışını kasıtlı olarak geciktirdiler.
Uzun bir aradan sonra merhaba…
Paylaşılan Wyoming’in haritasında dikkatimi çeken tek şey şimdiden Montana için hazırlanmış 2 tane yol olması…
Ve çizdiğim haritayla nerdeyse benzemesi
Bir de Alpine Truck Stop olması, bakalım nasıl bir yermiş
Her DLC’nin gameplay videosunu izleyen ben, Wyoming video bildirimi gelince kapattım direkt. O kadar heyecanı kaçtı ki.
MSFS’de Wyoming Jackson Hole Havalimanı var. Haritaya göre Jackson şehrinin sağ üstüne çıkan yolda olması gerek. Müthiş bir ortam muhtemelen uzakta bir meydan görürüz. Eğer olursa ATS-MSFS aynı anda gösteririm.
34 yıl sonra bütün amerika haritasını tamamlanmış olur fazla bişey kalmadı new yorktan yük alıp seattle a gitmeye