American Truck Simulator - Western Star 57X [Ana Konu]

Gerçek dünyadaki ağır ticari araçların lansman adresi yine American Truck Simulator oluyor.

Western Star 57X ortaya çıktığı gün aynı saatlerde sanal versiyonunu da yayınlıyor.

Geçen sene nisan ayında SCS yayınında Windows sağ olsun SCS’nin bütün sırrını bozmuştu. WS 5700XE, Renault T facelift ve new DAF adında SCS’nin discord sunucusunda 3 tane kanal olduğunu görmüştük. @BabyYoda parkta bu görüntüyü paylaşmıştı.


Kasım ayında Western Star 5700XE üretimi durdurulmuş hatta bazı müşteri siparişleri iptal edilmiş. “Muhtemelen son Western Star 49X ve 47X arazi kamyonlarının X Serisi terminolojisini benimseyen bir yedek model, onun yerini alacak.” Bu resmi olmayan bilgilerin daha fazlasını aşağıda linkini verdiğim haberden ulaşabilirsiniz.

SCS’de sırasıyla Western Star 49x, Renault T Range Evolution ve DAF XF, XG, XG+ modellerini lansman gününde hemen oyuna getirdi. Geriye bir tek yayında sızan WS 5700XE kalıyor. SCS’nin üretimi durdurulmuş bir çekiciyi getirmeyeceği neredeyse kesin ve bu ay sonu Kanada’ya Western Star kamyonlarının seslerini kaydetmeye gidecek olması sanki olayları biraz netleştiriyor.

Bu görüntü, 1 Kasım 2021 tarihli haberde bir kaç hafta önce Facebookta paylaşıldığından bahsediliyor.


Western Star 49x Eylül 2020de tanıtılmıştı. Bu araç ne zaman tanıtılır, adı 57X mi yoksa 5700XE mi olur şimdilik bilmiyoruz. Ama ben kesin bir şekilde ATS’ye hemen geleceğini düşünüyorum.

11 Beğeni
Özet

Western Star 5700XE modunu buldum harika bir kamyon bu
modun link adresini bırakıyorum isteyen indirsin
ATS modları | Amerikan kamyon simülatörü modları - ATSmod.net

5 Beğeni

SCS forumda aracın paylaşılan görüntüleri:
Western Star 57X 2 Western Star 57X 1
Forumda kamuflajsız paylaşılan fotoğraflar için hala korkunç görünüyor diye yorumlar var. Aracın Cascadiaya çok benzediği için olsa gerek. Ama ben çok beğendim.
Muhtemelen aracın modellemesi bitmiştir ya da bitmek üzeredir. Aralıkta Cascadiaya yeni gelen interioru direkt buna yapıştırırlar. Bu ay gidecekleri fuarda da araç tanıtılırsa oyuna da gelebilir.

6 Beğeni

Hiç bir tıra aşık olacağım aklıma gelmezdi :heart_eyes:

2 Beğeni

Cascadia’ya benzemesi normal sonuçta kardeş markalar. Bence gayet güzel olmuş :slightly_smiling_face:

Yüksek ihtimal öyle olacak :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Yemişim Kenworthunu Peterbiltini çok güzel bu hatta freightliner cascadia’yı ve volvo vnl yi bile silebilirim :rofl: Neyse Daimler’i seviyoruz :joy: :upside_down_face:

3 Beğeni

Western Star X serilerinde ön kaputun yanlarında bulunan hava giriş kanallarındaki çelik kapağın çıkma riski bulunuyormuş. Ulusal Karayolu Trafik Güvenliği İdaresi 2294 tane Western Star 47x, 49x ve henüz duyurulmayan 57x geri çağrılma durumunun olduğunu bildirmiş. Ayrıca sileceklerindeki sorundan dolayı 520 tane 49x geri çağrılmış.

21 Nisanda SCS’nin de katılacağı fuarda 57x duyurulmazsa sebebi bu olabilir.

Özet

NHTSA commercial vehicle recalls for the week of April 18, 2022. | Trucks, Parts, Service
Daimler recall reveals new Western Star model - FreightWaves
Trucking conditions index was up early in year but will be down for March | Overdrive

4 Beğeni

txLMumP
“Kaputta yan hava girişleri bulunan, yukarıdaki üretim tarihi aralığında üretilen bazı araçlarda, yan hava girişindeki paslanmaz çelik kapak ayrılabilir ve potansiyel olarak düşebilir.”
Aracın adı bile belli ama fuarda gösterilenler bunlar:


Piyasada bu kadar 57X varken araç neden hala tanıtılmaz merak ediyorum. Çünkü piyasada araca ait çok görsel var. Sadece çelik kapak sorunundan kaynaklanıyor olamaz. Amerikan tırları duyurulmadan önce piyasada belli bir sayıdaki müşterilerine deneysel satış mı yapıyor? Bu konuda bilgisi olan yorum yapabilir mi?

1 Beğeni

@Burak39 Ya ne çirkin arabalar ya, onlar gitsinde hamburgeri nasıl geliştiririz, ne bileyim evlerin önündeki çimlere nasıl şekil veririz falan diye uğraşsınlar :smiley:

Şimdi bu ikisininde çekici diye geçtiği dünya, adama yaşamı sorgulatır :arrow_down:

images (6)

#wearethebestets2

6 Beğeni

57x konusunda katılmıyorum :slight_smile:

5 Beğeni

Bu tip sorunlar varken hele ki bu sektör için önemli fuarlarda olası sorunlu araçları fuara çıkarmak mantıklı değil. Tam lansmanda kapak düşse cybertruck’ın çatlayan cam olayı gibi olur :rofl:

Amerika için özellikle Çevre Koruma Ajansı namı diğer (EPA) bu tip ağır işlerde kullanılan araçlara yaptıkları emisyon skandallarından sonra ceza yazmıştı, belki baktılar adamlarınki yüksek çıktı bir daha test edelim vs. derken öyle olmuş olabilir. (Hatta yıllar önce Netflix’in Dirty Money belgesel dizisindeki VW Dieselgate skandalını anlattığı bölümde Amerika ve Avrupadaki ağır araçların vs.'ye Paris İklim Ant. gereğince ileride daha gelişmiş bir emisyon kanununun gelebileceğini söz etmişti.)

AB’nin nasıl düzenlemeleri varsa onlarında böyle düzenlemleri oluyor.

Bilgim yok ama tahminim var. Bu tıra belki Daf’ın yaptığı gibi yapabilirler, daf şirketlere satmadan önce test ettirmişti hem de birkaç kez, belki benzer bir yöntemi kulllanmış olabilirler hem iyi bir reklam olabilir neden olmasın?

Modu yükledim ama daha aracı satın alıp süremeden beni oyundan attı, bunun nedenini bilen var mı?

Summer 2022 looking really nice. Hadi hayırlısı.
https://www.instagram.com/p/CdRrN4YKQc5/?utm_source=ig_web_copy_link

Sanki Euro Truck Simulator 2 adında SCS Software ait bir oyun daha vardı ama ben mi yanlış hatırlıyorum acaba?

1 Beğeni

#ets2üveyevlatdeğil #ets2sahipçıkalım

2 Beğeni

Aynen this summer.

3 Beğeni

Instagram linkine basınca yanlış post çıkıyor

5 Beğeni

Ben bu haberi buradan hatırlıyorum. :slight_smile:

4 Beğeni

Daha geçen sene söyledik biz bunları :slightly_smiling_face:
Hayırlısı bakalım gelmesini zaten bekliyordum tırı da beğendim oldukça yüksek kilometreler yaparım herhalde gelince :smiley:

2 Beğeni

Western Star 49X 10 Eylül 2020de SCS tarafından duyurulmuş ve 30 Eylül 2020de oyuna gelmiş.

2 Beğeni