American Truck Simulator - Utah DLC [Ana Konu]

Bana TIR’ın sesleri bir başka geldi sanki bu videoda

1 Beğeni

Ortam sesi farklı, aynı VNL sesi.

1.36’da tankerler gelecek büyük ihtimal, ATS’de bunu istiyordum, umarım her yakıt istasyonuna teslimat yapabiliriz.

İnşallah gelir ya bende çok istiyorum tankerli teslimatlara ağırlık vermeliler özellikle istasyonlara teslimat harika olur.

Kendi vidyolarında bile droplu bir oyun :slight_smile:

3 Beğeni

Drop benim de dikkatimi çekti, çünkü aşırı drop olmuş. Dert etmemek lazım, daha 3.5 4 ay var çıkmasına, optimize ederler.

1 Beğeni

Benimde dikkatimi hareket halindeki araçların park yerlerine girip park etmeleri. Video sonunda aynadan takip ettiğinizde gelen 2aracın bir tanesi aracı park ediyor…

2 Beğeni

yeni bir şey değil, ats’de AI tırlar tır parkına girip mazot alıyor veya park ediyor, şehir içinde otomobiller dükkanların önüne park ediyor veya alışveriş merkezine giriyor.

2 Beğeni

O değilde oyun kasıyor sanki fps sıkıntısı

Daha pre-alpha aşaması olduğundan kasma problemi olabilir çıkışa doğru optimize edilir.

Bu kasma değil oyun motorunun kronik sorunu. FPS iyi olsa bile kasıyormuş gibi görünüyor. Videodaki sorunun aynısını yaşıyorum her iki oyunda da.

1 Beğeni
1 Beğeni

American Truck Simulator - Utah DLC’si için dinlenme noktaları tanıtıldı (ekran görüntüleri) American Truck Simulator – Utah DLC’si için dinlenme noktaları tanıtıldı (ekran görüntüleri)

1 Beğeni

Bir yeni dorse daha.

2 Beğeni

Benimde gözüme çarpan bu oldu

2 Beğeni

@mjorayulun o paspas zaten var.

1 Beğeni

Ya ben niye görmedim o paspasları. Daha geçen girdim oynadım :thinking:

1 Beğeni

arkadaşlar utah dlc fotorafı gördüm6y6uy5u65u5

3 Beğeni

:sleeping::sleeping::sleeping::sleeping: