American Truck Simulator - Utah DLC [Ana Konu]

Utah’ta yaşayanlar blog yazısında paylaşılan fotoğraflardan bazılarının konumlarını tespit etmişler. Merak edenler için biz de paylaşalım:
2.Fotoğraf:

Konumu:

3.Fotoğraf:

Konumu:

6.Fotoğraf:

Konumu:

8.Fotoğraf:

Konumu:

12.Fotoğraf:

Konumu:

13.Fotoğraf:

Konumu:

14.Fotoğraf:

Konumu:

4 Beğeni

Ats bu kadar hızlı büyürse ets geride kalır sürekli ats için dlc cıkıyor.

1 Beğeni

Bu hızda gitsin zaten.ETS 2 nin devri bitti.

Ah be Scs yaz sonuna kadar çıkartsan şunu keşke.

1 Beğeni

Beni mazur görün ama, simülasyon oyunu başlığı altında, siyasi içerikli bir paylaşım bana pek doğru gelmedi. Oyunda tarikat ayini falan yer almayacaktır sanırım. SCS, DLC tanıtım yazısında, çok çalışma ve endüstriyi temsilen Utah eyaletinin ‘arıkovanı’ olarak nitelendirildiğini belirtmiş. Ayrıca devamında bölgeye eskiden yerleşmiş olan Mormonların bu temsille bir bağlantısı olduğunu ifade etmiş. (Bu kısmı DLC tanıtım yazısında çevirmemişsiniz.) İddia ve söylentilere dayalı, yazarı belirsiz bir yazıyla bağlar kuracaksak, SCS’yi de terör örgütü propagandası yapıyor diye protesto etmemiz gerekiyor o zaman.

Nüfusunun yaklaşık %70’ini Mormonların oluşturduğu (Kaynak) Utah eyaletini de biraz araştırıyım dedim.

Washington merkezli Bilgi Teknolojileri ve İnovasyon Vakfı’nın; Bilgi İşleri, Küreselleşme, Ekonomik Dinamizm, Dijital Ekonomi ve İnovasyon Kapasitesi kriterlerine göre yaptığı sıralamada Utah Eyaleti 50 eyalet içerisinde 9.sırada yer alıyor. Kaynak

1948’den beri Amerika’da yayın yapan, En İyi Üniversiteler sıralaması gibi çeşitli sıralama ve analizlerle bilinen popüler dergi, U.S. News & World Report’un Ekonomi Endeksine göre Utah 50 eyalet içerisinde 2.sırada yer alıyor. (Kaynak) Yine aynı derginin eğitim kalitesi ve standartları sıralamasına göre Utah 10.sırada yer alıyor. (Kaynak)

Anladığım o ki Utah eyaleti ABD’de hatırı sayılır kalitede standartlara sahip bir eyalet. Yani üç beş çapulcunun zırvasıyla geniş ve eğitimli kitlelerin aldatıldığı bir yer olamayacağını düşünüyorum.

Ayrıca inanışları yargılamak ve onları aşağılamak yerine; evrensel insani değerler ışığında, genelleme hatasına düşmeyerek, insanların ortaya koyduğu davranış biçimleri, fikir, bilgi ve başarıları üzerinden değerlendirme yapmanın doğru olduğunu düşünüyorum.

ABD Bağımsızlık Bildirgesinin yazarı ve Devlet Başkanı Thomas Jefferson bir sözünde;
“Politik, dini ve felsefi düşüncelerdeki farkı asla bir arkadaşımdan kendimi uzaklaştırmak için bir sebep olarak görmedim.” diyor. Bu temeller üzerine kurulan sistem sayesinde yüzlerce millet ve belki binlerce inanış aynı topraklarda sulh içerisinde yaşayabiliyor işte… Umarım bir gün biz de böyle oluruz.

(Not: Utahlı veya Mormon değilim. :blush: Böyle bir yazıyı da @simulasyonturk’nin paylaşımlarını dikkate değer bulduğum için yazdım.)

2 Beğeni

Abd devlet mekaniği ve geleneği olan bir devlet olduğundan mormonlar önemsiz detay hatta kendileri finanse ediyordur, çok takmayın.

Arı aksesuarı çok hoşuma gitti, 5 kavanoz bal 100 dolar.

1 Beğeni

Böyle DLC çalışmaları yapılırken ne kadarı tamamlandığını % olarak görebilseydik harika olurdu ne kadar kaldığını anlayabilirdik.

1 Beğeni

Oyun kapalı ve açık beta sistemine girdiği için ve o kısımlardada etkili bir düzenleme yapıldığı için % vermek yanlış olur diye düşünüyorum. Dediğin çok güzel ama işte yapmazlar

Çağın ilerisinde gidenler var. :smiley::sweat_smile: SCS forumda paylaşılmış özel bir çalışma:

2 Beğeni

Utah’ta bu kadar yol olursa beleş vermeleri lazım bu nedir :joy:

1 Beğeni

Seneye 3 eyalet gelecek gibi.

1 Beğeni

Bu şekilde bile Amerikanın yarısı tamamlanmamış olacak ama devasa bir harita olacak.Tamamlandığında müthiş birşey olur.New York-Los Angeles arası 4-5 saat sürer.

1 Beğeni

Dün yapılan canlı yayında benim gözlemlediğim sanki Utah DLC’si çıkmadan ATS yeni bir çekiciye kavuşacak; bu da Lonestar veya Freightliner Cascadia.

Ayrıca Utah’ın arı videolu tanıtımında sanki oyundaki tırların seslerinden farklı bir ses kullanılmıştı bu da yeni çekiciye ait olabilir.

3 Beğeni
2 Beğeni

Petrol şirketlerini daha çok göreceğiz ve sanırım artık petrol kulelerinden ve üretim yapan küçük yerlerden de yük alacağız. Bunu özellikle Teksas eyaletiyle birlikte daha çok göreceğiz gibi.

1 Beğeni

@can20 yüksek ihrimal ‘Maden Makineleri’ adlı bir DLC çıkacak bununla birlikte, Orman Makineleri DLC’si gibi.

1 Beğeni

Gerçekteki yeri:

1 Beğeni

Acaba bu eyalette kişisel tanker dorseler gelir mi?

HABER > https://www.simulasyonturk.com/american-truck-simulatorin-utah-eyaletinde-bulunan-yerel-endustriler-tanitildi/

Petrol endüstrisinde tüm iş döngüsünü görebileceğiz. Ayrıca yeni depo yerleri olacakmış. Bu ilk endüstri yazısıdır.

4 Beğeni

:smiley:

5 Beğeni

American Truck Simulator’ın sıradaki harita genişlemesi olan Utah eyaleti için ilk oynanış videosu SCS Software tarafından yayımlandı.

https://www.simulasyonturk.com/ats-utah-dlcsinden-ilk-oynanis-videosu-yayinlandi/

tanker yenilenmiş ve bir dorse daha eklenmiş farklı tarzda zaten belli kişisel dorse için yenilediler hortumlar vs. iyi olmuş

2 Beğeni