King of The Road oyununu biliyorsanız orada da binek araçlar vardı ve sürülebiliyordu.
Bakın burda ne var.
Aslında ikinci el kamyon alma olayı gibi.Hep aslında eski oyunlarda olan özellikler.
Şimdi tek soru bunların eski oyunlarında mevsimler varmıydı? Ona göre bekleyelim.
desene SCS kendini tekrar ediyor bize de yeni diye yutturuyor
polis olayını hatırlıyorum hatat aranma düşsün diye bekliyordum ama arabaları oynamamışım ![]()
kısmen vardı, promods’da olduğu gibi belli bölgelere gidince kar yağıyordu ama tam değişikliği yapamadılar, bir tane kurak iklimde bir tane soğuk iklimde geçen 2 ayrı oyun daha çıkarmışlardı, scs farming serisinde olduğu gibi çevreyi dinamik olarak değiştiremiyor, fs ufak bir alan tabi.
Tamam.Öyleyse o şekilde gelecektir.Pavelin yok dinamik 4 mevsim olacak lafları vesaire yalan.
Winterlandaki gibi her modelin karlısı yapılıp bırakılacak 2053 yılında.
Pavelin söyleyeceği dinamik mevsimler kelimesine inanmayın ey ahali.![]()
yoo dinamik mevsimlerde sorun yok. ets 2 gibi bir yapı için de mümkün. scs’in hantallığı başka şeylerle açıklanabilir. her modelin karlısı yapmak shader ve materyallerle snow layerı eklemekten daha zor.
scs’in altyapısı profesyonel yöntemlere gayet uygun her şey düzenli ve planlı her naneyi yiyebilecekleri bir sistem var ama işteeee…
dinamik ai araçlardan tut tüm bina model modular olan tüm proplarda dinamik mevsimlere uyumlu olarak üst kısmında uvlerin snow gösterilecek. bitki örtüsünün değişimi de gayet easy bunlar artık herkesin ulaşabileceği çözümler.
Scs Hasan gardaşımızı işe alsın!!!tepkiliyiz ![]()
Pavel diyorsa gelir. Bende başta inanmiyordum ama arabalar olsun sürücü kursları olsun artık yavaştan sözleri tutmaya başladı. Bende ilerleyen zamanalrda mevsimleri görürüz diye düşünüyorum ama bu yakın geleckete değil. Belki 2027 2030 yılında felan.
Şu mevsim olayını TML bile yaptı SCS utan utan
şu aralar canım fernbus çekiyor ama bulaşmak istemiyorum ya
otobüs sesleri duymak istiyorum
Böyle bir oyuna farklı ve ilginç bir yaklaşım olduğunu kabul etmeliyim. Ancak bunun gibi bir projeye gerçekten ihtiyacımız var mı? Onu bilemiyorum. Projenin tam anlamıyla nasıl çalıştığını öğrenene kadar anlamlı bir yorum yapmıyorum.
Bence piyasanın bu tipte bir araba sürüş simülasyon oyununa gerçekten ihtiyacı var ama işte kamyon oyununda olması biraz ilginç. O kadar asetto beamng forza oynadım hiç biri şu oyundaki uzun yol zevkini veremiyor arkadaş
Otomobil kullanarak direksiyonla hatta fareyle bile rahatça oynanabilecek, en azından sürüş dinamikleriyle gerçekçi olmaya çabalayan bir açık dünya sürüş deneyimi gerçekten güzel olur.
Bence de. Şu oyuna bağlılığım diğerleridne yok. Galiba modların kolay yüklenmesi oynayış tarafının güzel olması etkili. diğer oyunlarda bunu bulamıyorum
Biraz geç kaldım :d işler yoğun vakit bulamadım. Resmi web sitesi, katalog, wiki vb yerlerden doğru bilgiler edinmeye çalıştım yanlışlık varsa kusura bakmayın.
Duyurulan araçlarla karşılaştırdım yanlışlık yok ama eksik var. Ford Crown Victoria koymamışsın.
Şu araçların yanına bir de Porsche yakışmaz mıydı? Demek ki alamadılar lisansı.
Chevrolet’inde pikapları var. O da lisansı alınamayanlardan…
@Firat_Guvendiren gözümüz de kör olmuş neyse onu eklerim bugün.
@ugurekc aslında Chevrolet olmamasına şaşırdım Amerika da çokça kullanılan bir marka.
Bu proje nedense çok ütopik geliyor yılan hikayesine dönmez umarım
bugüne kadar yaptıkları en gerçekçi proje çünkü çıkardıktan sonra başlarını duvarlara vuracaklar niye daha önce başlatmadık diye.